Engelska och praktik San Francisco

ENGELSKA OCH PRAKTIK I SAN FRANCISCO

Studera engelska och gör praktik i San Francisco! Spetsa ditt CV med unik arbetslivserfarenhet samtidigt som du lär dig professionell engelska på en språkskola i downtown San Francisco! Kombinera en språkkurs i engelska med praktik i USA!

 

Kursorten

språkresa språkkurs engelska san francisco

Studera engelska och gör praktik i San Francisco

Förbered dig inför en internationell karriär genom att plugga en språkkurs i affärsengelska samtidigt som du praktiserar på ett företag i San Francisco, USA.

San Francisco är en av USA:s mest charmiga storstäder med en öppen och kosmopolitisk känsla. I denna toleranta metropol blandas Kaliforniens västkustkänsla med influenser från både Asien och Europa…

Programmet är perfekt för dig som vill ha en professionell engelska för din framtida karriär och samtidigt få värdefull internationell arbetslivserfarenhet i ditt CV.

San Francisco är en mångkulturell och dynamisk stad med mängder att utforska. Studenter från hela världen lockas till några av USA:s främsta universitet, Stanford och UC Berkeley. Entreprenörer lockas av möjligheterna i Silicon Valley och konstnärer och artister attraheras av stadens öppenhet och tolerans.

Prova på alla möjligheter i California genom denna språkkurs med praktik!

Skolan

språkresa språkkurs engelska san franciscoLära sig English for Business på Brandon College

Brandon College i San Francisco är en av de äldsta privata språkskolorna i San Francisco Bay Area. Sedan 1938 har tusentals studenter och yrkesverksamma från hela världen lärt sig engelska på Brandon College.

Skolan har ett perfekt läge mitt i hjärtat av San Francisco. En kort promenad från skolan hittar du Union Square, Chinatown och San Franciscos finansdistrikt.

Video Brandon College

Video Brandon College

Aktiviteter

språkresa språkkurs engelska san franciscoUpptäck San Francisco och California

Träffa nya vänner och utforska allt San Francisco har att erbjuda!
Varje vecka anordnar skolan ett flertal olika aktiviteter och utflykter. Det kan vara middagar, teaterbesök, fester, guidade turer samt utflykter till städer och platser runtomkring i Kalifornien.

Kurser

Förbered dig inför en internationell karriär genom att studera affärsengelska och praktisera på ett företag i San Francisco.

Kursen i Business English är idealisk för dig som är yrkesverksam i början av din karriär, universitetsstudent eller nyutexaminerad och som vill ha en perfekt förberedelse för en internationell karriär.

Du studerar Business English / affärsengelska 20 timmar i veckan under 16 veckor. Parallellt har du en praktikplacering som internship på ett företag i San Francisco och omsätter dina nya språkkunskaper i praktiken.

Boende

Boende San Francisco

Skolan har ett flertal boendealternativ.
Du kan välja mellan att bo i studentresidens, egen lägenhet, eller som inneboende i värdfamilj.
Vi hjälper dig med att boka skolans boende om du vill.

Om du lånar av CSN så utbetalas ditt lån för uppehälle månadsvis. Det är därför mest fördelaktigt för dig att inte boka boende för hela tiden i förväg.

Vi rekommenderar att du istället bokar cirka 1 månads boende och sedan eventuellt förlänger ditt boende på plats. Du kommer att träffa många nya vänner och få många förslag och tips på boende när du väl är på plats.

Du kan läsa mer om detta på sidan FAQ språkresor och språkkurser utomlands

Priser och datum

 Kurser startar måndagar året om

Förkunskaper och anmälan

Förkunskaper

Din engelska bör vara (övre) medelnivå.

CSN

Du kan låna för kursavgiften samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring. För att kunna få lån av CSN krävs att du är över 20 år.
Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Anmälan

Anmälningsprocessen, några enkla steg.

1. Du klickar på boka och fyller i anmälningsformuläret.

2. När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och stämmer av bokningen.

3. Du bekräftar sedan bokningen genom att betala en handpenning om 1 000 SEK (+ eventuellt avbeställningsskydd 400 SEK).
 Handpenningen är en delbetalning och reducerar totalbeloppet med motsvarande belopp.
 Betalningen kommer du kunna göra via Swish, bankgiro eller med bankkort.

4. Hela programmet betalas 30 dagar före kursstart.