Engelska och praktik i Miami

ENGELSKA OCH PRAKTIK I MIAMI

Studera engelska och gör praktik i Miami. Praktisera i USA samtidigt som du pluggar engelska med inriktning på business. Du får värdefull arbetslivserfarenhet och språket för en internationell karriär. Kombinera spännande praktik utomlands (internship) med en språkutbildning på en toppskola i Miami South Beach.

What’s up?!

En Learning Experience som du kan finansiera med CSN!

SPETSA DITT CV I THE SUNSHINE STATE!

Få unik arbetslivserfarenhet genom ett internship i soliga Florida!

BUSINESS ENGLISH I TRENDIGA MIAMI SOUTH BEACH!

Studera på en exklusiv språkskola fem minuter från stranden

WORK HARD, PLAY HARD & EXPLORE!

Upptäck en pulserande strandstad med kändisliv, glamor och hett nattliv på Ocean Drive! 

Kursorten

studera engelska miami

Miami Beach

Starta din karriär genom att praktisera på ett företag i Miami Beach i Florida!
Du har en praktikplats i Miami samtidigt som du pluggar engelska med inriktning mot business.

Här får du de språkkunskaper som krävs för att lyckas i det alltmer internationella näringslivet.

En fantastisk möjlighet att lära sig engelska för en internationell karriär inom business. Du kombinerar teori och praktik och du gör det i ett skönt klimat bland stränder och vackra Art-Deco byggnader i USA:s tropiska semestermål nummer 1, den heta innestaden Miami Beach!

miami-south-beach

Studera och praktisera i Miami Beach

Du kommer att studera English for Business på en exklusiv språkskola i South Beach Miami samtidigt som du som du gör praktik (internship) på ett av stadens företag.

Du kommer att få unik och värdefull arbetslivserfarenhet, ett professionellt nätverk och en perfekt engelska för en framtida internationell karriär.
Och du kommer att ha mycket kul!

Programmet är perfekt för dig som studerar på universitetet eller är nyutexaminerad och vill ha ett CV med mycket extra spets inför framtida jobb.

Skolan

school-exterior-south-beach

Rennert International Miami South Beach

Programmet Business English in Action arrangeras av språkskolan Rennert International som ligger i stadens trendigaste del Miami South Beach.
Rennert International kan beskrivas som en exklusiv ”boutique school” och har ambitionen att vara Miami:s absolut bästa språkskola.

Här studerar du i små klasser (max 10 per grupp). Undervisningskvaliteten är hög och skolan mycket modern och välutrustad.

Rennert har ett fantastiskt läge på Lincoln Road i en Art Deco byggnad några kvarter från stranden.

Till språkskolan i Miami kommer studenter från hela världen för att lära sig engelska för business. Du kommer att träffa en mängd nya vänner och knyta många spännande internationella kontakter.

Aktiviteter

miami-students-south-beach

Sun and fun

I Miami och Florida finns ett fantastiskt utbud av nöje, natur, upplevelser, sevärdheter och kultur. Språkskolan har ett brett och varierat utbud av aktiviteter, utflykter och sociala events och det finns möjlighet att delta i något nytt varje kväll.

students-rennert-miami

Work hard, play hard and explore…

Häng med på en Art & Design night i Miami:s Design District, testa beach volleyball eller kitesurfing. Gör en barrunda och lyssna på livemusik i de kubanska kvarteren eller upptäck klubblivet på Ocean Drive på ett limo party!

Du kan också delta i helgutflykter till Key West and andra spännande destinationer.

På språkskolan finns även möjlighet att delta i kostnadsfri extraundervisning i de ämnesområden du behöver extra stöd i.

Utöver språkskolans aktiviteter och umgänge med dina kurskamrater kommer du även att få spännande nya kontakter som praktikant/ internship på ett företag i Miami

students-miami

Kurser

Business English in Action – Miami Beach

Starta en framgångsrik internationell karriär genom att plugga affärsengelska och praktisera på ett företag i Miami.

Kursen i Business English är idealisk för dig som är universitetsstudent eller nyutexaminerad och som vill ha en perfekt förberedelse för en internationell karriär.

Du studerar Business English / affärsengelska 20 timmar i veckan under 16 veckor.
Under de första 2 veckorna deltar du i workshops där du lär dig intervjuteknik och att sätta samman ett CV för amerikanska arbetsmarknaden.

Från vecka 3 har du en praktikplacering som internship på ett företag i Miami vid sidan av dina studier och omsätter dina nya språkkunskaper i praktiken.

Arbetsplaceringarna kan vara inom t.ex hospitality, tourism, marketing/marknadsföring, reklam och PR, fashion, arkitektur, IT,

Boende

Boende Miami Beach

Språkskolan Rennert har ett flertal mycket fina boendealternativ att välja mellan. Du kan välja mellan att bo i studentresidens, värdfamilj eller egen studio. Vi hjälper dig med att boka skolans boende om du vill. I Miami finns även en mängd andra boendealternativ för studenter. Kontakta oss så berättar vi mer om boende.

Om du lånar av CSN så utbetalas ditt lån för uppehälle månadsvis. Det är därför mest fördelaktigt för dig att inte boka boende för hela tiden i förväg.

Vi rekommenderar att du istället bokar cirka 1 månads boende och sedan eventuellt förlänger ditt boende på plats. Du kommer att träffa många nya vänner och få många förslag och tips på boende när du väl är på plats.  

Du kan läsa mer om detta på vår sida om boende språkkurser

Priser och datum

Kurser startar varje måndag året om

Förkunskaper & Anmälan

Förkunskaper

Din engelska skall vara på minst (upper)intermediate / medelgod nivå.
Kontakta oss om du är osäker på din nivå.

Du behöver inte ha någon tidigare arbetslivserfarenhet.
Normal ålder 20 – 30 år

CSN

Kursen ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.
Du kan låna för kursavgiften samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Visum

För studierna krävs studentvisum.
En avgift på USD 75 tillkommer för express mailing av I-20 handling/visumunderlag.
Vi hjälper dig med hela visumprocessen när du är anmäld.

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan samt studentvisum. Allt tills du är på plats!

Studentrecension

 Louise på språkkurs med praktik i Miami språkresa usa språkkurs miami

…vilken fantastisk resa jag har fått vara med om!!
Hade en kanonbra lärare (Rodney) som blev som extra pappa för alla oss, han har ett fantastik sätt att lära ut på och han är definitivt någon jag kommer sakna oerhört mkt!

Har fått massa ny energi från detta äventyr. I slutet provade jag även på utelivet lite mer och fann mitt rätta ställe i Wynwood som är för människor som älskar lite chill/avslappnad miljö med sköna barer och restauranger!
I början av min resa hittade jag en super härlig Free yoga klass på stranden varje morgon till soluppgången, underbart!! Har även lyckats surfa en hel del, bästa stället för vågsurfing på Miami beach är längst nere vid gata 1-3, där är vågorna som bäst och de flesta surfare håller till där!

Praktik är någonting jag verkligen rekommenderar för framtida studenter! Min praktikplats var helt fantastisk och man lär sig verkligen att använda engelska på ett helt annat sätt.”

Louise kombinerade en språkkurs i engelska med praktik i Miami.