São Paulo – Fast Forward Language School

SÃO PAULO – FAST FORWARD LANGUAGE SCHOOL

A LEARNING EXPERIENCE

Plugga portugisiska i Brasilien! Studera på Fast Forward Language Institute i São Paulo. 

 

Skolan

Fast Forward Language School är belägen nära Paulista Avenue, endast några minuters promenad från den historiska delen av staden. Området kring skolan anses vara São Paolos finaste. Här finns alléer, lyxiga boutiquer, vackra parker, trendiga barer och mysiga restauranger. Faciliteterna inkluderar moderna och fullt utrustade klassrum, studierum, studentlounger, datasalar med internet etc.

Utanför lektionstid har skolan skolan ett spännande aktivitetsprogram som omfattar fester, matlagning, filmkvällar, barrundor, båtturer, dans, capoeira, snorkling, sol & bad, strandaktiviteter, vattensporter, besök på teatrar, restauranger, festivaler, shower, idrottsevenemang och utflykter till intressanta platser och städer.

Fritidslivet i São Paulo innebär naturligtvis ett överflöd av allt det som kan upplevas och avnjutas i en pulserande världsstad. São Paulo är dessutom staden med Sydamerikas bästa skolor och universitet. Något som påverkar utbudet av både kultur och nöjen. Detta är en stad som sjuder av aktivitet från morgon till kväll. Utbudet av restauranger, caféer, barer, discon, kultur, samba, karnevaler och fotboll är enormt.

Kursorten

São Paulo

Ta hissen upp i någon av São Paulos skyskrapor och låt blicken svepa ut över staden. Det är då du förstår att du inte bara har Brasiliens största stad för dina fötter utan även hela Sydamerikas.

São Paulo är en av världens mest kosmopolitiska städer med 18 miljoner människor och kontinentens centrum för det internationella näringslivet.

Sao Paolo erbjuder allt från karnevaler, nöjesliv, fotboll, kultur, stränder, salsa, historia, natur, djurliv och ett underbart klimat.

I dag är São Paulo en av världens snabbast växande städer och den genererar 30 procent av Brasiliens BNP. Mitt i världsstadens puls hittar du små ”städer i staden”. Nästan en för varje nation: Chinatown, den mexikanska staden, den indiska, portugisernas stad där sjöfararlegendernas fanor vajar, indianernas som lyser av folkets underbara konsthantverk….

Tillsammans förenas de alla i stolthet som –”brasileiros”!

Kurser

Språkkurser São Paulo Kurser 18+

Boende

Värdfamilj

Att bo i värdfamilj är ett bra alternativ om du vill få en inblick i kulturen och träna språket lite extra. Våra värdfamiljer är noga utvalda av vår boendeansvarige på plats. Familjerna har olika ålder och social bakgrund, det kan vara en äldre ensamstående eller ett yngre par, men de har alla gemensamt att de är vana vid och tycker om att välkomna utländska studenter i sitt hem. Du kommer att ha ett eget sovrum. I boendet ingår halvpension, dvs frukost och middag. Det är viktigt att du uppger på din anmälan om du har någon form av allergi, är vegetarian eller om det är något annat som familjen bör känna till.

Priser och datum

Priser

Normalkurs 2 veckor
7 770 SEK
Normalkurs 4 veckor
13 350 SEK
Normalkurs 8 veckor
23 690 SEK

Intensivkurs 2 veckor
9750 SEK
Intensivkurs 4 veckor
17 360 SEK
Intensivkurs 6 veckor
24 750 SEK

Kontakta oss på för priser på fler veckor/ udda veckor

Terminskurs 12 veckor
33 830 SEK

Transfer enkel (kan bokas vid anmälan)
940 SEK

Boende

Familjeboende i egetrum, halvpension
från ca 2 000 SEK / vecka

Datum

Kursstart: Varje måndag om du har förkunskaper

Kursstarter för nybörjare;

JAN 5 & 19 FEB 2, 9 & 23
MARCH 2, 16 & 30
APRIL 6, 13 & 27
MAY 4, 11 ,18 & 25
JUNE 8, 15, 22 & 29
JULY 6, 13, 20 & 27
AUG 3, 10, 17, 24
SEPT 1 14, 21 & 28
OCT 05, 19 & 26
NOV 9, 16, 23 & 30
DEC 7 & 14

Förkunskaper och anmälan

Förkunskaper

Inga speciella förkunskaper i språket krävs. Du kommer att placeras i en grupp anpassad efter din nivå, allt i från nybörjare till avancerad.

Anmälan

Anmälningsprocessen, några enkla steg.

1. Du klickar på boka och fyller i anmälningsformuläret.

2. När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och stämmer av bokningen.

3. Du bekräftar sedan bokningen genom att betala en handpenning om 1 000 SEK (+ eventuellt avbeställningsskydd 400 SEK).
 Handpenningen är en delbetalning och reducerar totalbeloppet med motsvarande belopp.
 Betalningen kommer du kunna göra via Swish, bankgiro eller med bankkort.

4. Hela programmet betalas 30 dagar före kursstart.