Spanska Barcelona

STUDERA SPANSKA I BARCELONA – PLUGGA I BARCELONA

STUDERA SPANSKA I BARCELONA! Läs en språkkurs i spanska på språkskola mitt i Barcelona. Barcelona är en färgsprakande och livlig metropol, en stad för unga med en skön medelhavspuls.

Kursorten

Hola!

En Learning Experience som kan finansieras med CSN!studin-badge

STORSTADSLIV OCH STRÄNDER!

Ta en siesta på playan innan du ger dig ut i det pulserande storstadslivet igen!

MAGISKA BARCELONA!

Testa på att bo och leva i ungdomens stad där det alltid händer något spännande!

IH BARCELONA!

Studera på Barcelonas mest kända språkcenter, 5 minuter från La Rambla

 

spanskakurs-barcelona-11

Studera spanska i Barcelona, Spanien

Som student i Barcelona kommer du att ha en fantastisk tid! Barcelona är ungdomens stad framför andra och här kommer du att träffa unga och studenter från hela världen.

Med Barcelonas sköna blandning av kultur, strandliv och ett världsberömt nöjesliv som pågår hela natten så kommer du inte att ha en tråkig stund.

Språkskolan IH Barcelona ligger mitt i Barcelona, 5 minuter från Plaza Catalunya och La Rambla och är en av stadens främsta. Till språkskolan kommer inte bara studenter från hela världen för att plugga spanska, här studerar även spanska studenter engelska – du kommer att ha unika möjligheter att öva din spanska också utanför klassrummet redan från första stund.

Läs en språkkurs i spanska i Barcelona och prova på hur det är att leva och bo i en av Europas skönaste städer!

Skolan

studera-spanska-barcelona

IH Barcelona

Språkskolan IH Barcelona ligger mitt i Barcelona, mindre än 5 minuter från Plaza Catalunya och Las Ramblas, i en stor vacker byggnad från tidigt 1900-tal.

Du studerar spanska tillsammans med studenter från hela världen. Språkskolan är Barcelonas mest kända språkcenter och här pluggar även spanska studenter engelska. Du kommer att plugga i en mycket livlig studentmiljö med nära tillgång till hela Barcelonas fantastiska utbud av nöjen och kultur.

Skolan är perfekt för dig som vill studera i en proffsig men ändå avspänd miljö med med möjlighet att träffa studenter både från Barcelona och hela världen mitt i denna livliga metropol.

Video IH Barcelona

Aktiviteter

plugga-i-spanien-barcelona

Umgås med nya vänner, upptäck Barcelona och Spanien!

Språkskolan anordnar sociala aktiviteter, events och utflykter i Barcelona. Utöver din spanskakurs finns mer än sex timmar varje vecka av aktiviteter och utflykter att ta del av. Aktiviteterna leds av lärare på skolan och är helt på spanska, de flesta aktiviteter är kostnadsfria men inträdesavgifter och transportkostnader betalas av deltagarna själva.

Exempel på aktiviteter är guidade utflykter till Gaudi’s Sagrada Familia och Parc Güell, Picassomuséet, film- och temakvällar, rundturer i olika stadsdelar etc. På skolans blog och Facebook sida publiceras ett uppdaterat veckoprogram.

Friday Club

Veckans höjdpunkt är skolans populära pubkväll Friday Club. På Friday Club samlas alla skolans studenter, spanska och internationella, till language exchange, umgänge och drinkar i skolans bar och terass. Efteråt fortsätter alltid umgänget på tapasbarerna i Barcelonas heta nattliv.

studera-spanska-barcelona

Res runt och upplev Katalonien och Spanien

Som student i Barcelona har du alla möjligheter att ge dig ut på spännande upptäcktsfärder. Att ta sig runt med buss är lätt och förhållandevis billigt. Längs med kusten norrut och söderut finns spännande historiska städer och små byar.

Städer som Tarragona och Valencia söderut ligger inte många timmar bort och snabbtåget AVE till Madrid tar inte mer än 2,5 timmar. Den medeltida staden Girona ligger en timma norrut från Barcelona och är en perfekt dagsutflykt. Fortsätter du ytterligare 2 timmar så är du i Pyrenéerna med möjlighet till fantastisk skidåkning i Andorra!

Kurser

Kurser IH Barcelona

Ett brett program av språkkurser i spanska på alla nivåer från nybörjare till avancerad.

På skolan finns ett flertal spännande och tillval. Du kan lägga till kurser i business, kultur, konst eller fotboll.

Du kan också kombinera din språkkurs med att vara Au Pair eller göra praktik på ett företag. Specialkurser finns som förbereder för DELE (Cervantes Institutets officiella språkdiplom).

Boende

Boende Barcelona

Skolan har ett flertal mycket bra boendealternativ. Du kan välja mellan att bo i delad lägenhet med andra studenter i centrala Barcelona, på studentresidens eller som inneboende i värdfamilj.

Vi hjälper dig med att boka skolans boende om du vill.

Om du lånar av CSN så utbetalas ditt lån för uppehälle månadsvis. Det är därför mest fördelaktigt för dig att inte boka boende för hela tiden i förväg.

Vi rekommenderar att du istället bokar cirka 1 månads boende och sedan eventuellt förlänger ditt boende på plats. Du kommer att träffa många nya vänner och få många förslag och tips på boende när du väl är på plats.  

Du kan läsa mer om detta på vår sida om boende språkkurser

Priser och datum

Kurser startar måndagar året om.

DU KAN FINANSIERA MED STUDIEMEDEL FRÅN CSN!

Förkunskaper & Anmälan

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs.
Du placeras i en grupp anpassad till din nivå.

CSN

Kursen ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år. Du kan låna för kursavgiften samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

 

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan samt studentvisum. Allt tills du är på plats!