Elin pluggar spanska i Argentina

Hej! Jag heter Elin och jag tänkte berätta lite kort om min tid här i Buenos Aires.

 

plugga spanska argentina

När jag kom hit så kunde jag inte prata ett ord spanska, jag var rädd och undrade vad jag gett mig in på. Jag flyttade in på Entis Residencia som ligger i barrio San Telmo. Ett korridorsboende i en jättemysig stadsdel endast trettio minuters gångavstånd från skolan.

Efter ett par dagar började jag plugga spanska på Expanish. Jag fick skriva ett prov och blev indelad i den lägsta nivån. All undervisning är på spanska vilket jag var ganska chockad över till en början men som visade sig vara otroligt givande även för mig.

 

Jag har under tiden här haft två väldigt bra lärare som har som högsta prioritet att just jag ska lära mig.

I skrivande stund har jag varit här i åtta veckor och jag har fem veckor kvar. Jag kan med säkerhet konstatera att jag inte vill åka hem.

Tiden har gått så snabbt och jag har lärt mig så mycket. Jag har blivit kär i den här otroliga staden, i att lära mig spanska och jag har träffat otroligt många bra människor.

Mitt tips till dig är att åka! Bara ta tag i det och boka biljetten. Du får all hjälp du behöver av STUDIN. Och om du gör som jag och stannar 13 veckor, så får du stöd av CSN, en grymt bra möjlighet. ÅK! 🙂

 

Dela inlägget

Kontakta oss om du har frågor gällande artikeln

Läs vidare