Louise i Miami

Louise reste till Miami och pluggade en språkkurs i engelska i kombination med praktik för att förbättra sin engelska och prova på livet i Florida och USA.

”Nu börjar allting sjunka in från Miami och har insett vilket fantastisk resa jag har fått vara med om!

studera-engelska-i-australienHade en kanon bra lärare (Rodney) som blev som extra pappa för alla oss, han har ett fantastik sätt att lära ut på och han är definitiv någon jag kommer sakna oerhört mkt..!
Våran grupp den sista tiden var bara vi fyra tjejer från Sverige och det var verkligen den bästa tiden. Så mycket olika syn på livet som vi nu har influerat varandras liv med. Har fått massa ny energi från detta äventyr och det känns konstigt att vara hemma i tysta Sverige… haha 🙂

I slutet provade jag även på utelivet lite mer och fann mitt rätta ställe i Wynwood som är för människor som älskar lite chill/avslappnad miljö med sköna barer och restauranger!

 

I början av min resa var det mest fokus på träning och hittade en superhärlig Free yoga klass på stranden varje morgon till soluppgången, så UNDERBART!

Har även lyckats surfa en hel del, bästa stället för vågsurfing på Miami beach är längst nere vid gata 1-3, där är vågorna som bäst och de flesta surfare håller till där! Finns även en surfbutik inte långt ifrån där man kan hyra bräda och de är supertrevliga! 🙂

Praktik är någonting jag verkligen rekommenderar för framtida studenter! Min praktikplats var helt fantastisk och lärde mig så mkt. Jag var på Menin Hospitality och kan varmt rekommendera denna plats. Du kan får chansen att prova olika avdelningar vilket gör att du har varierande uppgifter. Man lär sig verkligen att använda engelska på ett helt annat sätt.

Tusen tack Studin för att jag fick ta del av eran grymma utbildning! 
 
MVH 
En mycket lycklig student, Louise”

Dela inlägget

Kontakta oss om du har frågor gällande artikeln

Läs vidare