Maja studerar på San Diego State University

Maja som studerat fristående kurser på San Diego State University i Kalifornien kan verkligen rekommendera SDSU och livet som student i San Diego

 

student story san diego state university

Att studera i Kalifornien har alltid varit en dröm för mig, och mina utlandsstudier på San Diego State University förverkligade alla mina positiva tankar om att vara student i USA.

Staden har så många möjligheter, mängder av stränder där alla kan hitta en favorit, god mat och mängder av tacos, trevliga människor och härligt klimat, och jag trivdes som aldrig förr.

Jag älskade att gå till skolan, där det inte bara var lektioner som gällde utan även konserter där jag såg bland annat Chris Brown och Snoop Dogg, gick på basketboll matcher och torsdagsmarknader där det serveras mat från alla världens hörn.

Skolan var så vacker, på mina håltimmar brukade jag sätta mig på en av gräsplätterna eller vid sköldpaddsdammen där jag trivdes som bäst.

Lärarna var så engagerade och fantastiska och mina lektioner var mycket intressanta. Jag läste sociologi, psykologi och kommunikation, och det som var mest intressant var att jag fick lära mig så mycket om USA, om deras samhällssystem och mångfaldiga kultur.

san diego state university studentrecension

Det allra bästa med San Diego var alla de människor jag mötte, jag fick vänner från världens alla hörn och vi gjorde många utflykter och resor ihop: Mexico på spring break, camping i öknen, weekend i Los Angeles, road trips på Kaliforniens kust…

San Diego är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka vackra Kalifornien, och även Mexico såklart som man kommer till på en 20 min bilfärd!

Jag skulle kunna skriva en hel essä om mina upplevelser och även detta blev rätt långt…:)

Dela inlägget

Kontakta oss om du har frågor gällande artikeln

Läs vidare