Margarita på Edith Cowan

Margarita pluggar terrorismbekämpning och säkerhet Counter Terrorism and Security Intelligence på Edith Cowan University i Perth, Australien.

”Första året av min utbildning var riktigt utmanande, men tack vare diverse stödtjänster från universitetet samt intressanta diskussioner med mina klasskamrater hittade jag motivation och nådde det betygssnittet jag satsat på.
Perth som studieort är fantastisk, människorna är väldigt pratglada och trevliga. Stränderna här är oslagbara och att åka till stranden efter skolan har i princip blivit vardag.
Att läsa min utbildning i terrorismbekämpning, säkerhet och underrättelse betyder väldigt mycket för mig och jag hoppas att i framtiden kunna få jobba med att skydda och värna om mänskliga rättigheter samt att hjälpa bidra till stabilitet och säkerhet i världen.”

 

Att plugga i Australien blir allt mer populärt bland svenska studenter. Universiteten i Australien håller en hög nivå och utbildningskvaliteten räknas bland de bästa i världen.

Många utbildningar är innovativa och ligger i framkant inom de ämnesområden som näringsliv och branscher efterfrågar. Praktiska erfarenheter och yrkesfärdigheter är ofta viktiga inslag i utbildningarna…

Australien har under de senaste åren satsat stort för att bli ännu mer attraktivt för internationella studenter: som student får du jobba vid sidan av utbildningen och det är lätt att få ett jobb… Flera skolor hjälper dessutom till med att förmedla jobb som ligger inom det ämnesområde man studerar. Med en kandidatexamen kan man stanna kvar och jobba i Australien…

Ett underbart klimat, fantastiska naturupplevelser, kuster med långa vita stränder och Australiens öppna och tillbakalutade livsstil är dessutom en svårslagbar bonus när man studerar i Australien…

Dela inlägget

Kontakta oss om du har frågor gällande artikeln

Läs vidare