Hotel management & turism utomlands

X

Kontakta Oss

– fyll i formuläret nedan om du har frågor av något slag!

Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy*

Hotell utbildning utomlands. Studera hotel management och turism utomlands. Yrkesinriktad utbildning i hotell management och turism på hotellskola utomlands.

Internationellt erkända utbildningar i hotel management och turism finns på hotellskolor och universitet i USA, Australien, Europa. Utbildningarna på hotellskolorna är praktiskt yrkesinriktade och öppnar dörren för en internationell karriär i hotellbranschen.

hotell utbildning utomlands

Hotell utbildning – hotel management, hospitality & turism utomlands

Vill du jobba och göra en internationell karriär inom hotell och turism så är en hotellutbildning eller turismutbildning utomlands ett perfekt val.

I USA, Australien, Europa och Asien finns hotellskolor och universitet med internationellt erkända turism och hotell utbildningar.
Med en internationellt examen inom hotel management, hospitality och turism har du hela världen som arbetsplats.

Gör karriär i en av världens snabbast växande branscher

Hotell- och turismbranschen är en av världens största och snabbast växande branscher och behovet av kvalificerad personal är stort. Med en internationell hotell utbildning i hotel management, hospitality, turism eller event har du möjlighet att arbeta i hela världen.hotel management

Studera hotel management – en bred businessutbildning med spets

Hotell utbildningar och utbildningar inom hospitality, hotel management, turism och event management är business- och management utbildningar där du studerar ekonomi, ledarskap, organisation, human resource management och marknadsföring med inriktning mot att arbeta inom hotellbranschen och turism och event industrin.

Utbildningarna innehåller nästan alltid praktik. Väljer du att studera på en hotellskola ingår alltid en längre period betald praktik i utbildningstiden. Hotellskolorna har ett nära samarbete med branschen och det är vanligt att studenter har ett jobberbjudande redan innan avslutad examen.

Utbildningar inom hotell och turism

På skolorna finns en bredd av utbildningar och inriktningar. Du kan läsa bland annat:

Varför studera en hotell utbildning eller turism utomlands med STUDIN

Flexibel utbildningstid – studera 1 år eller till en examen

Allt fler väljer att läsa till en kandidatexamen, Bachelor (2-4 år beroende på universitet och land) utomlands men du kan även läsa till ett Diploma eller Certificate på 1-2 år eller välja 1-2 terminer fristående kurser inom turism som sk study abroad.

Top up Degree inom hotel management, hospitality och turism

Om du redan har en kandidatexamen kan du bredda eller spetsa din kompetens med en master inom hotel management och turism. Om du läst en YH utbildning inom turism, hospitality eller hotell kan du tillgodoräkna dig dina studier och snabbt läsa till en kandidat/bachelor på en hotellskola utomlands.


Studera hotel management och turism med STUDIN på:

Utvalda universitet, skolor och utbildningar med STUDIN

STUDIN har valt ut universitet där utbildningskvaliteten är hög, undervisningen på toppnivå och där du som internationell student blir väl omhändertagen och får support under hela din studietid.
Skolorna är populära och hamnar högt på rankinglistor bland annat avseende utbildningskvalitet och studentnöjdhet och där andelen studenter som får ett jobb efter examen är hög.

Hur vi hjälper dig

När du vill satsa på en utbildning inom hotell och turism utgår vi från dina mål, din profil och just dina förutsättningar. 
STUDIN har direktkontakt med antagningsenheten på skolorna. Vi vägleder dig och hjälper dig att ta fram allt som behövs för en lyckad ansökan.

Kostnadsfri tjänst

Vi hjälper dig med alla delar i din ansökan, visum, CSN, boende – allt tills du är på plats.
Vi representerar universiteten och skolorna i Sverige och vår tjänst är helt kostnadsfri. Alla terminsavgifter och eventuella ansökningsavgifter betalas direkt till universiteten.