Art & Design – Chelsea College of Arts

X

Kontakta Oss

– fyll i formuläret nedan om du har frågor av något slag!

Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy*

Förberedande kurs i Art & Design på Chelsea College of Arts & University of the Arts i London. Utveckla din kreativitet och skapa din personliga portfolio!

Utbildningen

studera art and design chelsea college of art

Art & Design – Chelsea College of Arts & University of the Arts London

Utveckla din kreativitet och ditt konstnärliga uttryck på Chelsea College of Arts och UAL, University of the Arts London.

Kursen English Plus Art & Design är idealisk för dig som vill utvecklas inom konst och design och som vill förbereda dig inför högre studier inom design och konst, film eller foto på ett universitet.

Här lär du dig de praktiska grunderna och skapar en personlig portfolio med arbetsprover. Du studerar i London på Storbritanniens mest berömda universitet för konstnärliga och kreativa utbildningar!

English Plus Art & Design kombinerar praktiska hands-on kurser i design och konst med en språkkurs i engelska (allmän eller akademisk).

Du utforskar en bredd ämnen och områden inom konst och design som lärs ut genom intressanta projekt. Varje vecka har du lektioner i olika ämnen inom drawing, painting och design.

Kursen består av praktiskt konstnärligt arbete i studio och ateljé, grupparbeten och besök på museer och gallerier för att samla forskningsarbete för dina projekt.

Du utvecklar ditt konstnärliga skapande och din kreativitet samtidigt som du förbättrar din engelska.

Kursbeskrivning

English Plus Art and Design, 4 – 24 veckor

Kursen English Plus Art & Design är en bred konst- och designmix som passar för utveckling av en personlig portfolio eller för ditt personliga intresse. Du introduceras till ett flertal områden inom design och konst. Kursen består av praktiskt arbete i studio och ateljé, grupparbeten och besök på museer och gallerier för att samla forskningsarbete för dina projekt.

Varje vecka täcks nya ämnesområden med projekt inom teckning, måleri och design. Detta ger dig en bred erfarenhet och möjligheten att bygga upp en balanserad portfolio av arbetsprover. Du kommer att arbeta praktiskt i ateljé kompletterat med besök på museum och gallerier i London.

Tonvikt ligger på kreativitet, att lära sig uttrycka idéer på papper och även att skapa konst i tre dimensioner. Om du förbereder en personlig portfolio med arbetsprover så rekommenderas du att välja 24 veckor English Plus Art and Design. Observera att datorer inte används i det här programmet.

Kursinnehåll
15 lektioner engelska (allmän eller akademisk) vid University of the Arts Language Centre mån – fre
7 lektioner Art och Design vid Chelsea College of Arts, 2 dagar per vecka.

Du får regelbunden handledning och dina framsteg mäts genom progress tests
Efter avslutad kurs får du ett studieintyg från Chelsea College of Arts / UAL Language Centre.

Grundmaterial ingår men du förväntas ta med eller köpa egna pennor, penslar, skissbok, en kamera för inspelning av tredimensionellt arbete och visuell forskning (en kameratelefon är tillräcklig) och en portfölj för att transportera dina arbeten.

Du studerar i små klasser (engelskaklasserna 12-15 per klass, konst och design 12-16 studenter per klass).

Detaljerad kursplan hittar du här.

Skolan, studieort & boende

Chelsea College of Arts

Chelsea College of Arts är en del av University of the Arts London (UAL) och är känt för utbildningar inom konst, grafisk design, inredning och rumslig gestaltning.

University of the Arts

UAL är ett av världens största universitet för kreativa utbildningar inom konst, design, fashion/mode, kommunikation, film och foto.
Universitet rankas bland världens fem främsta för utbildningar inom konst, design och mode och har varit världsledande inom konstnärliga utbildningar i över 150 år.

Läs mer om skolan och boende på vår websida om University of The Arts London

Priser & Datum

Kursavgifter

4 veckor 18 860 SEK
8 veckor 37 510 SEK
12 veckor 52 690 SEK
16 veckor 68 750 SEK
20 veckor 84 250 SEK
24 veckor 99 060 SEK

CSN & Finansiering

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.
Kurserna räknas som gymnasiala och ger inte högskolepoäng.
Kursen ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.
Du kan låna för kursavgiften samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring.

Startdatum

Möjlighet att påbörja kurserna finns 1 gång per månad.
För exakta startdatum kontakta STUDIN.

Förkunskaper & Ansökan

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs.

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning, ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan, samt studentvisum. Allt tills du är på plats!