Diploma Photo Imaging Billy Blue

X

Kontakta Oss

– fyll i formuläret nedan om du har frågor av något slag!

Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy*

1-årig yrkesutbildning i foto & bildbehandling på designskolan Billy Blue College. Fotografutbildning i Sydney, Melbourne eller Brisbane i Australien

Denna 1-åriga yrkesutbildning i Photo Imaging är en praktisk branschutbildning till fotograf som ger dig både yrkeskunskaper & akademiska kvalifikationer för studier mot kandidatexamen. Studera på toppmoderna campus i Sydney, Melbourne och Brisbane.

Utbildningen

studera foto diploma photo billy blue

Diploma of Photo Imaging – Billy Blue College of Design – Sydney, Melbourne, Brisbane, Australien

Påbörja din karriär inom foto och bildbehandling!

Denna utbildning är perfekt för dig som är intresserad av fotografi och bildbehandling. Under året får du praktisk yrkeskunskap, tekniskt kunnande och även värdefulla akademiska kvalifikationer som gör att du kan läsa vidare till en kandidat inom foto, bildbehandling eller relaterade ämnesområden.

Diploma of Photo Imaging har utformats för att ge dig en en bred bas av kunskaper i fotografi och bildbehandling. Du förvärvar färdigheter och erfarenheter som fungerar både för yrkesarbete inom fotografi och bildbehandling och / eller som en plattform för fortsatta akademiska studier på kandidatnivå. Kursen är utformad så att teori, praktik och bransch/yrkeskunskap vävs samman. Varje element representerar olika sätt att tänka, utforska samt inhämta kunskap i relation till foto och bildbehandling.

Med Diploma of Photo Imaging får du både en yrkesutbildning inom fotografi och bildbehandling och akademiska kvalifikationer. Diplomet ger dig förutsättningar för en yrkeskarriär men är också en bas för fortsatta specialiserade studier på kandidatnivå.

Du utvecklar färdigheter och kompetenser inom fotografi och bildbehandling samtidigt som du bygger upp en professionell portfolio för en framgångsrik yrkeskarriär.

Du studerar på den internationellt erkända designskolan Billy Blue College, en designskola skapad av designers för designers: här får du den utbildning som efterfrågas inom designbranschen.

Billy Blue College är en del av Torrens University och har toppmoderna campus i Sydney, Melbourne och Brisbane.

Kursbeskrivning

Diploma of Photo Imaging, 1 år

Under kursen utforskar du underliggande teori som en källa till idéer och praktisk metod. Du engageras i ett praktiskt erfarenhetsbaserat lärande både som ett sätt att förvärva färdigheter och som ett viktigt sätt att tänka. Du får branschkunskap och yrkesfärdigheter. Du förvärvar kunskap både om bildbehandling ur ett historiskt perspektiv och sätts in i ett levande branschsammanhang. Du lär dig av ledande branschexperter, får up-to-date yrkeskunskap, samt industri- och branschkontakter inom bildbehandling.

Under kursen engageras du i autentiskt erfarenhetsbaserat lärande och de bildprojekt du genomför är baserade i branschpraxis.

De färdigheter i research och problemlösning som du förvärvar under året är direkt användbara i yrkeslivet och hårdvaluta när du söker jobb inom foto och bildbehandling. Ämneskunskaperna och den akademiska kunskapsbasen ger dig en plattform för vidare studier inom bildbehandling och foto eller relaterade ämnesområden.

Utveckla dina färdigheter och skapa en professionell portfolio med arbetsprover

Diploma of Photo Imaging ger dig en rad tekniska, kreativa och konceptuella färdigheter. Du kan arbeta med foto och bildbehandling i fotostudio, nyhetsorganisationer, konstgallerier, tidskrifter, utbildningsinstitutioner, myndigheter, förlag, fotoagenturer, stock photo agencies, videoproduktion eller inom reklam.

Starta en yrkeskarriär inom foto och bildbehandling

Du får förutsättningar för att kunna arbeta inom bl.a Commercial Photography (traditionell och online media), Advertising/Editorial, News and Documentary, Photojournalism, Fashion, Product, Architecture and Interiors, Automotive, Beauty, Wedding, Food, Portrait, Creative Arts, Technician and Photo Editing. Du kan arbeta på grundnivå som fotograf eller assisterande fotograf i bl.a Fashion,Food, Architecture, Wedding, Portrait, News, Sports, Film Stills, Schools, Re-toucher / image manipulator, Photo technician, Photographic sales.

Skolan, studieort & boende

Billy Blue College of Design

Billy Blue College of Design är en välrenommerad australisk designskola. Billy Blue startades av designers med målet att leverera designutbildningar som är relevanta för designindustrin. Designskolan blev en succé och är nu en del av Torrens University Australia. Här får du både akademiska kvalifikationer och en praktiskt relevant branschutbildning förankrad i designindustrin.

Billy Blue College har en mycket hög employment rate och tidigare studenter har nu framgångsrika yrkeskarriärer i hela världen.

Mer om Billy Blue College of Design här

Priser & Datum

Terminsavgifter 2020

Diploma of Photo Imaging 26 000 AUD

STUDIN är officiell representant i Sverige och hjälper dig helt kostnadsfritt med hela ansökningsprocessen.
 Terminsavgifterna betalar du direkt till skolan.

CSN & Finansiering

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.
Du kan låna för kursavgifter, uppehälle/boende under hela utbildningstiden, samt resa t or och försäkring.

Startdatum

Billy Blue College har 3 terminer per år och möjlighet att påbörja utbildningen finns 3 gånger om året:
februari, juni, september

Före varje kursstart hålls en introduktionsvecka.
Skolan har löpande antagning och vi tar emot ansökningar löpande.
Du kan ansöka för starter långt i förväg och snabbt få ett antagningsbesked.

Förkunskaper & Ansökan

Förkunskaper

Fullständiga avgångsbetyg från gymnasiet.
VG/ C i Engelska alternativt skolans test i engelska eller IELTS test med minst 5.5

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan samt studentvisum. Allt tills du är på plats!