Regents Business Management

STUDERA BUSINESS & MANAGEMENT I LONDON – REGENT’S BUSINESS SCHOOL LONDON

Studera global business management, företagsekonomi & marknadsföring på Regent’s University. Utbilda dig för en internationell karriär på universitet i London

Här studerar du Global Management och International Business mitt i världsmetropolen London. Utbildningarna är utformade i samarbete med näringslivet och skräddarsydda för en internationell karriär. En examen från Regent’s University är mycket attraktiv på arbetsmarknaden och campus ligger mitt i London i Regent’s Park.

Skolan

business management regents university london

Regent’s University Business & Management

Regent’s University är ett av Storbritanniens största och främsta privata universitet. Regent’s har en mycket internationell profil och hit kommer studenter från hela världen för att få en attraktiv utbildning inom business och management.

studera regents university london

Utbilda dig för en internationell karriär

Regent’s utbildningar inom Global Business Management och International Business är framtagna i nära samarbete med näringslivet. Här kombinerar du akademiska studier med mycket praktiska hands-on erfarenheter och case studies i samarbete med näringslivet.

Med en examen från Regent’s University är du förberedd för en internationell karriär.

studera regents london businessHands-on erfarenheter av International Business

Regent’s är ett privat universitet där du som student står i absolut fokus. All undervisning sker i små klasser med mycket personlig handledning av dina lärare och handledare. Faciliteter och anläggningar håller hög standard. Alla lärare har lång branscherfarenhet och är specialister inom sina ämnesområden.

Målet är att utveckla dig som person. Här får du både de personliga förutsättningarna och den verkliga yrkeskompetensen för en karriär inom internationell business management. När du lämnar skolan är du helt förberedd för arbetsmarknaden.

studera london regentsStudera företagsekonomi och management i världsmetropolen London

Regent’s University ligger mitt i hjärtat av London, i vackra Regent’s Park. Här studerar du i en mycket internationell miljö med studenter och lärare från över 140 länder.

Skolan har nära kontakter med det internationella näringslivet och du kommer att få mycket praktisk branscherfarenhet. Under utbildningen kommer du att delta i workshops och events.

Du bygger upp ett internationellt personligt nätverk och knyter viktiga kontakter inför din framtida yrkeskarriär.

plugga london regents universityEn examen från Regent’s är attraktiv

På Regent’s University utvecklar du yrkes- och branschkompetenser och skaffar dig erfarenheter som ger dig ett stort försprång i karriären. Regent’s studenter är eftertraktade på arbetsmarknaden och avgångsstudenter från skolan har genomsnittliga löner som ligger betydligt över det normala.

regents university

Internationella möjligheter

Regent’s University har utbytesavtal med framstående business skolor och universitet i hela världen. Här har du en fantastisk möjlighet att enkelt läsa 1-2 terminer av utbildningen på universitet i Asien, Australien, USA, Sydamerika eller Europa.

Möjlighet till praktik och internships finns under utbildningstiden.

studera universitet london regentsVarför studera Business & Management på Regent’s

 • Praktiskt fokuserade utbildningar, up-to-date med vad näringslivet efterfrågar 
 • En mycket internationell utbildning
 • En examen som är mycket attraktiv på arbetsmarknaden
 • Regent’s har nära kontakter med internationellt näringsliv

plugga london regents university england

Läs en hel hel utbildning eller en termin

Du kan välja mellan att läsa en hel kandidatutbildning (Bachelor, 3 år) eller på avancerad nivå (Master, 1 år). Du kan också välja att studera 1-4 fristående terminer (study abroad) på Regent’s och tillgodoräkna dig kurserna i din examen.

Basår – Foundation Year

Om du inte är kvalificerad för att bli antagen till en utbildning kan du läsa ett integrerat foundation year (basår) som ger dig plats på utbildningen.

regents university

Regent’s campus i hjärtat av London

Regent’s campus ligger mitt i London, omgivet av den grönskande Regent’s Park. Här finns ståtliga universitetsbyggnader med vackra föreläsningssalar, IT-resurser, bibliotek, restaurang, studentpub och moderna idrottsanläggningar, tennisbanor och bollplaner. Här studerar du i mycket vackra omgivningar men bara några minuters promenad från Londons finanscentrum, the West End och världsmetropolens alla attraktioner.

Studentlivet med en hög andel internationella studenter är mycket aktivt och universitetet anordnar en mängd sociala events och happenings.

regents university london bibliotek campusStudy Centre och Career Support

På campus finns både ett Study Centre som ger dig akademisk stöd under utbildningen och en Career Support som hjälper dig med praktik, internships och vägledning och råd inför framtida karriärs- och yrkesval.

regents university regents park london

Om Regent’s University

Regent’s University är Storbritanniens största privata universitet och har ett mycket gott anseende internationellt. Regent’s består av 7 stycken anrika specialiserade privata högskolor som nyligen slagits samman till ett universitet. Här studerar närmare 5 000 studenter från över 140 länder.

Regent’s internationella prägel med ett stort antal mycket motiverade studenter från hela världen samt möjligheten till utbytesterminer på utmärkta universitet gör universitetet till en attraktiv startpunkt för en internationell karriär.

En examen från Regent’s värderas högt både Storbritannien och internationellt och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Läs mer om Regent’s University på universitetets website

Video Regent’s Business School London

Kurser

Utbildningar Business & Management

Kandidatprogram finns inom Global Management med inriktning mot Enterprise & Innovation, Events, Finance, Leadership eller Marketing samt International Business med inriktning på ett språk/språkområde.
Utbildningarna kombinerar akademiska studier med direkt branscherfarenhet.
Programmet i International Business har en inriktning på att du samtidigt lär dig ytterligare ett språk och innebär att du studerar minst en termin på ett av Regent’s partneruniversitet.

Fristående kurser / Study Abroad, 1-4 terminer

Du väljer fristående kurser under 1-4 terminer.
Du väljer normalt fyra kurser per termin och kan välja ur hela universitetets kursutbud. Du kan kombinera kurser inom ekonomi och management med andra ämnesområden på Regent’s om du vill.

Kandidat/ Bachelor

Integrated foundation innebär att du läser ett extra förberedande basår som ger dig en plats på utbildningen, om du inte kvalificerar för direkt antagning. Top Up innebär att du läser sista året på kandidatprogrammet för examen.

 • Global Management (Enterprise & Innovation), 3 år
 • Global Management (
Events & Experience Management), 3 år
 • Global Management (
Finance), 3 år
 • Global Management (
Leadership & Change), 3 år
 • Global Management 
(Marketing), 3 år
 • Global Management with Integrated Foundation – BA (Hons), 4 år
 • Global Management Top Up degree, 1 år
 • International Business 3 år

Master, 1 år (12-16 mån)

 • Business & Management Research Degrees
 • Digital Marketing & Analytics MSc
 • Enterprise (Creative Industries) MA
 • Enterprise (Family Enterprises) MA
 • Enterprise (New Ventures) MA
 • Finance & Investment (Banking & Fintech) MSc
 • Finance & Investment (Energy Trade) MSc
 • Finance & Investment (Financial Trading) MSc
 • Finance & Investment (Wealth Management) MSc
 • International Business MA
 • Luxury Brand Management MA
 • Management (Finance) MA
 • Management (Leadership & Change) MA
 • Management (Marketing) MA
 • Marketing Psychology MSc

Läs mer här om program inom Business Management på Regent’s University

Boende

campus regents university london

Campusboende

Studentresidens på och utanför campus

Regent’s University har klassiska studentresidens på det underbart vackra campusområdet i direkt anslutning till universitetet i centrala London. Du bor i fullt möblerade enkel, dubbel eller trippelrum. Efterfrågan på studentbostäderna är mycket hög och eftersom det finns en begränsad mängd platser uppmanas du att ansöka om boende tidigt. Prioritet ges alltid till studenter som börjar sin första termin på skolan.

Priser för boende: från 270 GBP till 390 GBP per vecka, beroende på typ av rum och residens.

Regent’s har även off-campus boende som håller mycket hög standard och ligger centralt på North Gower Street och vid St Pancras / Kings Cross.

plugga london regents university

Studentbostad i London utanför campus

Om du inte väljer boende via Regent’s så har universitetet ett Accommodation Office som hjälper dig att hitta ett bekvämt och prisvärt boende under din studietid när du blivit antagen på en utbildning. Du kan välja mellan att bo i delad lägenhet eller hus med andra studenter eller i värdfamilj.
I London är det mycket vanligt att studenter hyr ett rum i en lägenhet eller ett hus som delas med andra studenter.

Läs mer om studentboende på Regent’s University website

Priser & Datum

Terminsavgifter 2020

STUDIN är officiell representant i Sverige och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan.
Terminsavgifterna betalar du direkt till skolan.

Kandidatprogram 17 750 GBP per läsår
Study abroad 8 875 GBP per termin
Master 18 250 – 20 750 GBP / per program

STIPENDIER

Du som har bra slutbetyg från gymnasiet (motsvarande tre B-betyg i A-levels) kan få stipendium på 1500 GBP / per läsår. Stipendiet innebär en automatisk rabatt på undervisningsavgiften. För att behålla stipendiet under hela studietiden måste studenten klara varje modul vid första försöket med minst 60 %. Vi hjälper dig med stipendier på Regent’s när du ansöker.

Läs mer på Regent’s website om stipendier och ekonomiskt stöd här

CSN & FINANSIERING

Studier vid Regent’s berättigar till studiemedel från CSN.
Du kan låna för uppehälle under hela utbildningstiden.
Du kan även låna för terminsavgifter.

Som student i Storbritannien har du möjlighet att arbeta vid sidan av dina studier. Detta är mycket vanligt bland både internationella och engelska studenter.

Startdatum

Programmen startar i september varje år.
Program inom Global Business, fristående kurser / study abroad och masterprogram startar även i januari varje år.

Regent’s har två terminer:

Höst: start september
Vårt:  start januari

Terminerna inleds med en orientation week.

Universitet har löpande antagning och du bör ansöka så snart du bestämt dig för att studera.

Förkunskaper & Ansökan

Förkunskaper

Fullständiga avgångsbetyg från gymnasiet.

Engelska

Om du har VG / C eller mer i engelska A och B / 5 och 6 behöver du inte göra språktest i engelska.

Annars gäller t.ex IELTS-examen 6.5 med minst 6.0 i reading & writing.
Lägre resultat kan accepteras med villkor att du tar kurs i English for Academic Purposes under det första året. Kontakta oss för mer information.

För Foundation Year krävs IELTS 5.5 med minst 5.5 i varje del

Du kan även göra Regent’s engelskatest på plats i London.

Om din engelska inte är tillräcklig kan du läsa en förberedande kurs i engelska på Regent’s eller på någon av de språkskolor vi samarbetar med.

Språkstudierna berättigar till CSN och påverkar vanligtvis inte dina lån för högre studier. Kontakta oss så hjälper vi dig med engelskan om du vill studera på Regent’s.

Ansökan

STUDIEVÄGLEDNING

STUDIN är officiell representant för Regent’s University och hjälper dig med information, studievägledning och ansökan helt utan kostnad.
Kontakta oss för studievägledning!

ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att välja Ansök här på websidan.
Vi kontaktar dig då omgående och hjälper dig vidare!

UCAS

Vi har direktkontakt med Regent’s antagningsenhet. När du ansöker genom oss behöver du inte gå via Storbritanniens centrala antagningsenhet UCAS och kan därmed få ett mycket snabbare antagningsbesked.

ÖVERSÄTTNING AV BETYG

För ansökan till något av de universitet och skolor vi representerar kan vi utföra översättningar av svenska gymnasiebetyg till engelska. Om du önskar få dina gymnasiebetyg översatta så ange detta när du ansöker. Översättningskostnad 500 SEK.

Studentrecension

 Johan och Gordon på Regent’s i Londonstudenter regents university business london

Vi bestämde oss för att flytta till London och att studera på Regent’s University. Vi båda valde fyra olika kurser inom ekonomi/finans.
I början var det lite tufft med nya begrepp och termer, men redan efter någon vecka kom man in i det på ett bra sätt.

Det har varit otroligt roligt och lärorikt….vi har fått nya kunskaper inom ekonomi/finans och inte minst engelska…Vi har haft riktigt kul och träffat otroligt många nya vänner.

Att komma iväg såhär och studera i en stad som London är något vi verkligen rekommenderar alla att göra. Dessa erfarenheter kommer vi bära med oss och ha otrolig nytta av hela livet.

Johan och Gordon läser fristående kurser / study abroad på Regent’s University Business School i London