ENGLISH + FASHION & DESIGN  LONDON

ENGELSKA PÅ UNIVERSITY OF THE ARTS LONDON

Studera engelska på University of the Arts i London! Kombinera en språkkurs i engelska med praktiska kurser i design, konst och fashion på världsberömda UAL

Förbättra din engelska samtidigt som du utvecklar din kreativitet och ditt konstnärliga skapande. Kurserna är idealiska för dig som vill förbereda dig inför att studera design, fashion/mode, konst, film eller foto på ett universitet. Här bygger du upp din portfolio med arbetsprover! Du studerar mitt i London på Storbritanniens mest berömda universitet för kreativa utbildningar!

 

Kursorten

plugga engelska london språkkurs engelska london

Studera engelska i London på University of the Arts

Kombinera språkkurser i engelska med praktiska kurser i design och konst, mode/fashion eller media och kommunikation.

Du kommer att plugga engelska i en fantastiskt inspirerande miljö, mitt i London och på ett av världens största och främsta universitet för kreativa och konstnärliga utbildningar, University of the Arts London!

Skolan

central-saint-martins-ual-university-of-the-arts-london

Engelska på University of the Arts Language Centre – UAL

På UAL Language Centre kan du kombinera en språkkurs i engelska (allmän eller akademisk) med praktiska hands-on kurser i design, konst, fashion / mode eller media på en av de världsberömda konst- och designhögskolor som ingår i University of the Arts London.

En språkurs i engelska på UAL Language Centre är perfekt för dig som vill förbättra din engelska och samtidigt utveckla ditt konstnärliga skapande och din kreativitet.

Kurserna är idealiska för dig som vill förbereda dig inför en ansökan till en högre utbildning inom t.ex design, fashion/mode, konst, film eller foto vid ett universitet utomlands, t.ex till något av University of the Arts berömda colleges.

studera university of the arts central saint martins london

Video UAL

Video UAL English Plus

Video studenter på UAL English Plus

 

Aktiviteter

plugga-mode-design-konst-london-ual

Studentliv mitt i London

Som student på UAL Language Centre får du möjligheten att uppleva det aktiva och spännande universitets- och studentlivet på ett av världens främsta konstnärliga universitet! Även om du bara är på plats under några veckor får du ett student ID och har full tillgång till alla delar av universitetets sex colleges, bl.a biblioteken, barerna och gallerierna.

Du kan också gå med i någon av studentkårerna och ta del av alla de sociala aktiviteter och evenemang som studenterna arrangerar.

studera central saint martins university of the arts london

Aktiviteter och kultur

UAL Language Centre arrangerar varje vecka ett program med sociala aktiviteter för att du skall få ut det mesta av din tid i London.
En fantastisk möjlighet att träffa nya vänner och uppleva allt London har att erbjuda.

Skolan drar nytta av sitt centrala läge i London och arrangerar bl.a besök på museum, gallerier och utställningar. Du blir inbjuden till alla UAL:s evenemang (bl.a utställningar, föreställningar, öppna kvällar, föreläsningar och debatter) och får rabatterade biljetter till populära klubbar och discon.
De flesta aktiviter är gratis men några kan ha en liten deltagaravgift.
UAL arrangerar även dags- och weekend utflykter till bl.a Cambridge, Oxford, Bath, Stonehenge, Paris och Amsterdam.

Studera vidare på University of the Arts

Om du är intresserad av att studera vidare vid någon av UAL:s colleges får du information, personlig rådgivning och vägledning kring portfolio och arbetsprover av UAL:s studievägledare.

 

Kurser

Du kan välja mellan endast en språkkurs i engelska (allmän eller med akademisk inriktning) 15 – 20 lektioner i veckan eller English Plus (15 lektioner språkkurs i engelska + 7 lektioner konst, design, fashion/mode eller media i veckan) vid ett av universitetets colleges.
Möjlighet finns även att läsa IELTS förberedande kurser.

Boende

Studentboende London

Skolan har ett flertal boendealternativ.
Du kan välja mellan att bo i house share/ delat hus med andra studenter, studentresidens eller som inneboende i värdfamilj.
Under sommaren finns möjlighet till boende i UAL:s studentbostäder.
Vi hjälper dig med att boka skolans boende om du vill.

Om du lånar av CSN så utbetalas ditt lån för uppehälle månadsvis. Det är därför mest fördelaktigt för dig att inte boka boende för hela tiden i förväg.

Vi rekommenderar att du istället bokar cirka 1 månads boende och sedan eventuellt förlänger ditt boende på plats. Du kommer att träffa många nya vänner och få många förslag och tips på boende när du väl är på plats.

Du kan läsa mer om detta på sidan FAQ språkresor och språkkurser utomlands

Priser och datum

Kurser startar varje månad året om

Språkkurser General English startar varje måndag.
English Plus och Academic English startar en gång per månad.
English Plus Summer Courses: Ett flertal kursstarter under juli och augusti.
Kontakta STUDIN för exakta startdatum.

Förkunskaper och anmälan

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs.

CSN

Kursen ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.
Du kan låna för kursavgiften samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan samt studentvisum. Allt tills du är på plats!