Jobba Utomlands

Praktik & jobb utomlands

Skaffa dig internationell arbetslivserfarenhet! Gör praktik eller jobba utomlands! Praktikplaceringar, internships, working holiday visum och jobb utomlands.

Du kan göra internship på ett företag eller annan organisation, jobba utomlands på ett working holiday visum eller kombinera en språkkurs med praktik eller volontärjobb.

Att praktisera utomlands, göra ett internship eller jobba utomlands en tid på ett working holiday visum kommer att ge dig nya upplevelser, nya vänskaper, nya perspektiv och minnen för livet.

Oavsett vad dina mål är så kommer din tid utomlands att få dig att växa och mogna som person samtididigt som det kan bidra till ett CV som gör att du sticker ut i mängden.

STUDIN kan hjälpa dig med internships, praktikplaceringar, working holiday och språkkurser i kombination med praktik eller volontärjobb utomlands i bl.a Australien, Kanada, Asien, Syd- och Centralamerika… 

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna genom att boka studievägledning eller mejla oss info@studin.se

 

Internships – kvalificerad praktik utomlands

Internship innebär en kvalificerad praktiktjänstgöring i ett företag eller annan slags organisation. Ett internship är ett utmärkt sätt att få branschspecifika och yrkesmässiga erfarenheter. Genom ett internship förstärker du ditt CV och sticker ut bland andra arbetssökande när du skall in på arbetsmarknaden.

Med ett internship eller avancerad praktik utomlands skaffar du dig unika internationella bransch- och yrkeserfarenheter inför din framtida yrkeskarriär…

Med STUDIN kan du få hjälp att göra internship eller praktik i bl.a Europa, Australien och Kanada.

Här kan du läsa mer om vad ett internship innebär

Working Holiday – Res & jobba utomlands

Jobba utomlands med ett Working Holiday-visum! En Working Holiday innebär att du kan resa runt och upptäcka ett land under en längre tid samtidigt som du har möjlighet att ta olika slags jobb för att fylla på i reskassan. En working holiday är perfekt för dig som vill lära känna ett nytt land och kultur och träffa nya vänner…

Med STUDIN kan du få hjälp med både Working Holiday visum och jobbförmedlingar för dina första jobb i Australien, Nya Zeeland och Kanada.

Kombinera en språkkurs med praktik eller volontärjobb

De flesta språkkskolor erbjuder i tillägg till språkkurserna möjligheten att göra en praktik eller arbeta som volontär i något projekt vid sidan av språkkursen.

Ett utmärkt sätt för dig att utveckla din språkförmåga ännu mer samtidigt som du skaffar dig nya erfarenheter i ett annat land…

Här nedan kan hitta några populära alternativ på språkkurser i kombination med praktik men möjligheten finns på nästan alla språkskolor i hela världen.

Här kan du hitta alla språkkurser och språkskolor