Studera Utomlands

Studera utomlands på universitet och college i USA, London, England, Australien, Kina, Asien, Kanada, Nya Zeeland, Europa. STUDIN hjälper dig till utlandsstudier på speciellt utvalda universitet, colleges och skolor i hela världen. Du får hjälp med val av utbildning, ansökan och CSN när du skall plugga utomlands.

Studera utomlands med Study International

Utlandsstudier i USA, England, Australien, Kanada, Italien, Frankrike, Spanien, Kina, Singapore, Thailand, Korea, Nya Zeeland…

Vi är specialister på studier utomlands och samarbetar bara med speciellt utvalda universitet och handplockade skolor.

Med STUDIN – Study International kan du:

Return on Investment

När du studerar utomlands investerar du i dig själv och din framtid!
Vi sätter målet utifrån dina förutsättningar och hjälper dig till en utbildningsplats av hög kvalitet!

A Learning Experience!

Din tid utomlands skall vara meningsfull och fylld av unika, spännande och värdefulla erfarenheter!

Vi hjälper dig hitta rätt utbildning

När du vill satsa på en utbildning utomlands utgår vi från dina mål, din profil och just dina förutsättningar.
Vi har direktkontakt med antagningsenheten på universiteten och hjälper dig att ta fram allt det du behöver för en lyckad ansökan.

Utvalda universitet

STUDIN har valt ut universitet där utbildningskvaliteten är hög, undervisningen på toppnivå och där du som internationell student blir väl omhändertagen och får support under hela din studietid.
Universiteten och skolorna är internationellt erkända och hamnar högt på olika rankinglistor avseende utbildningskvalitet och studentnöjdhet och andelen studenter som får ett jobb efter examen är hög.

Kostnadsfri tjänststudin-badge-turquoise

Vi hjälper dig helt kostnadsfritt med hela ansökningsprocessen, val av skola och utbildning, råd kring CSN och finansiering, visum och boende – allt tills du är på plats.

Vi representerar universiteten och skolorna i Sverige och vår tjänst för dig som student är helt kostnadsfri. Alla terminsavgifter och eventuella ansökningsavgifter betalas direkt till det universitet du ansöker till.

Trygghet och erfarenhet

Vi har sedan 1990 väglett och hjälpt tusentals svenska studenter till lärorika erfarenheter utomlands.

Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag

Study International är medlem av SAUF – Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag.

Alla de universitet, college och fackhögskolor vi representerar ger utbildningar som har bedömts och godkänts av Universitets- och högskolerådet i Sverige och berättigar till studiemedel från CSN.

 


Några av STUDIN:s utvalda universitet och skolor:

Studera utomlands på universitet och college

Välj bland alla universitet och college. Du kan använda sökfiltret för att hitta det du söker! När du hittat något du är intresserad av så gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och berättar mer. Eller om du redan vet vad du vill – gör en ansökan online – vi återkommer då direkt till dig för studievägledning och berättar om hur ansökningsprocessen går till!

Studera språk utomlands

Språkkurser på utvalda språkskolor i hela världen

Våra språkkurser och språkskolor är handplockade för att ge dig en maximal Learning Experience!
Du kan studera engelska och jobba i Australien, lära dig spanska och upptäcka Sydamerika, spetsa ditt CV med praktik på ett företag på Manhattan i New York, plugga thailändska och utforska Sydostasien, kombinera volontärarbete med en språkkurs i Sydafrika…