Asia Pacific University

Asia Pacific University

Studera i Malaysia! Upplev Kuala Lumpur och utforska Malaysia genom att plugga på landets bästa universitet för internationella studenter!

Study abroad termin för dig som studerar på högskola
Program som ger brittisk bachelor och masterexamen
Prisvärd utbildning, finansiera allt med CSN

Skolan

asia pacific university kuala lumpur malaysia logo

Studera i Malaysia på Asia Pacific University

Förbered dig för en unik studieupplevelse – plugga i Malaysia på landets bästa universitet för internationella studenter i Kuala Lumpur! Här kan du läsa fristående kurser för att tillgodoräkna dig i examen på ditt hemuniversitet eller satsa på en examen. Skolans prisvärda utbildningar leder till en internationellt erkänd brittisk examen!

 • All undervisning på engelska
 • Kurser och program i mängder av spännande ämnen
 • Förmånliga terminsavgifter, täcks helt av CSN
 • Utforska Malaysia och Sydostasien

Vad kan du studera på Asia Pacific University i Malaysia

Du kan studera fristående kurser 1-2 terminer (study abroad) eller satsa på en examen (bachelor, master). Program och kurser i Computing, Technology, Games Development, Design, Advertising , Animation, Business, Management, Marketing, Tourism, Accounting, Banking, Finance, Actuarial, Engineering, Media, International Relations, Psychology…

 

Studera på Asia Pacific University i Malaysia

Privat universitet i Kuala Lumpur, Malaysia
Rankad nr 1 för internationella studenter i Malaysia
Stort toppmodernt campus
13 000 studenter, internationella från 130 olika länder
Alla undervisning på engelska
Förmånliga kursavgifter, täcks helt av CSN

Asia Pacific University i Malaysia är ett toppval för dig som vill ha en unik studieupplevelse i ett spännande land fyllt av möjligheter till upplevelser och äventyr i ett härligt klimat!

 

Du kan göra en study abroad termin med fristående kurser istället för utbytesterminen på din högskola eller satsa på en examen, kandidat eller master!

 

asia pacific university campus

Plugga på Asia Pacific University i Malaysia

Asia Pacific University rankas som ett av de bästa privata universiteten i Malaysia och tar emot internationella studenter från hela världen som vill uppleva studier i toppklass på ett modernt dynamiskt universitet i den spännande huvudstaden Kuala Lumpur.

Modernt universitet

Asia Pacific University är ett ungt universitet, och känt för sin moderna fokus på studenter och utbildning. Universitetet är ledande inom teknik och innovation och erkänt för anställningsbarhet för studenter. APU räknas också som ett av de bästa universiteten i Sydostasien för internationella studenter. All undervisning och utbildning sker på engelska.

 

Genom ett samarbete med De Montfort University i Storbritannien erhåller APU studenter även en internationellt erkänd brittisk examen, vilket gör utbildningarna extra prisvärda och utmärkta för en global yrkeskarriär.

 

APU:s högkvalitativa utbildningar erbjuds inom en mängd spännande ämnesområden, med särskild spets och fokus i digital media och digital teknik men också i business, finans, engineering, turism och internationella relationer.

 

asia pacific university campus

High Tech Campus

 

APU har ett toppmodernt ikoniskt campus strategiskt beläget i Technology Park Malaysia i Bukit Jalil, strax utanför Kuala Lumpur.

Campus invigdes 2017 och är designat av prisbelönta arkitekter och entreprenörer för att ge studenterna ett bekvämt utrymme för kreativitet och innovation.

På campus hittar du faciliteter i toppklass, många gemensamma ytor, studentlounger samt utmärkta studentbostäder. Campus ligger nära National Sports Complex i Bukit Jalil, vilket också ger dig tillgång till idrottsanläggningar i världsklass för simning, fotboll, squash och en mängd andra fysiska aktiviteter.

 

Campus är välkommunicerat med centrala KL genom utmärkt kollektivtrafik.

 

På campus träffar du studenter från hela världen och här pågår en mängd olika aktiviteter, alltifrån kulturella evenemang till sport, idrott och utflykter.

 

 

Utforska Malaysia och Sydostasien

Med den spännande och vänliga storstaden Kuala Lumpur som bas kan du utforska Malaysias rika utbud av upplevelser och äventyr, besöka fantastiska stränder och öar, tropisk djungel och korallrev samt resa till alla spännande grannländer under helger och lov. Passa på att utforska Sydostasien och gör dina utlandsstudier till en oförglömlig resa!

 

Förmånliga kursavgifter

Asia Pacific University har mycket förmånliga kursavgifter som täcks helt av studielån från CSN. Kostnaderna för att bo och leva i Malaysia är också betydligt lägre än på många andra platser i världen vilket gör att du kan upptäcka och utforska allt landet har att erbjuda, även på en studentbudget…

Kursorten

studera i malaysiaStudera i Kuala Lumpur, Malaysia

Kuala Lumpur eller KL, är en av världens yngsta huvudstäder och en pulserande mix av olika kulturer, modern arkitektur och mängder av kulinariska äventyr. Här möts du av en fängslande blandning av asiatisk och västerländsk kultur med människor från Malaysia, Kina, Indien, Thailand och många andra länder. KL har närmare 2 miljoner invånare och vibrerar av energi och framstegsanda. Med lyxiga hotell, gigantiska shoppinggallerior, traditionella gatumarknader och skyskrapor är KL en stad fylld av spännande upplevelser. Staden är välskött och ren som Singapore, och när du vill svalka dig från den tropiska värmen kan du ta din tillflykt till någon av de enorma shoppinggalleriorna där du kan hitta allt från internationella lyxmärken och restaurangkedjor till nöjeskomplex med berg- och dalbanor. Från de ikoniska Petrona Towers till hinduistiska Batu-grottor och det myllrande folklivet i Chinatown finns här mängder att utforska. KL är känd som en prisvärd shoppingdestination och en fest för matälskare med kök från världens alla hörn. KL är också en vänlig och säker storstad med en utmärkt kollektivtrafik som gör det lätt att ta sig runt. Men Kuala Lumpur är bara en del av Malaysia, ett tropiskt paradis som bjuder på allt från djupa regnskogar med ett fantastiskt djur- och växtliv till idylliska sandstränder. Besök en förtrollande vacker övärld och snorkla bland korallrev, eller bestig Sydostasiens högsta berg, Mount Kinabalu på Borneo! Gör Malaysia till platsen för ditt lärorika äventyr!

Kurser

Utbildningar

 

Boende

Studentboende

Asia Pacific University erbjuder en mängd fina boendealternativ för studenter. APU har egna studentbostäder både på campus och utanför campus samt i Technology Park Malaysia. Du kan välja mellan flera olika alternativ, beroende på budget, alltifrån egen studiolägenhet till rum i lägenhet som delas med andra studenter och mera. Genom att bo på campus lär du snabbt känna andra studenter och kommer in i studentlivet. Dessutom får du tillgång till en mängd olika tjänster och bekvämligheter (som swimming pool, gym, gemensamma lounges med mera). Kostnaderna för boende i Kuala Lumpur och Malaysia är generellt avsevärt lägre än på de flesta platser i världen och du får vanligtvis mycket för pengarna.

Mer om skolans boende här

 

Priser & Datum

Undervisningsavgift

Alla avgifter betalas direkt till skolan.
STUDIN hjälper dig helt gratis.

Kontakta oss för aktuella kursavgifter!

CSN & Finansiering

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.

Du kan låna för undervisningsavgifter och uppehälle/boende.
Du kan även låna för resa t o r, samt studentförsäkring.

Startdatum

4 terminer per läsår. Terminen är 3 mån
Möjlighet att starta 4 gånger per år: sep, nov, mars, juli

Förkunskaper & Ansökan

Förkunskaper

Fullständig gymnasieexamen / högskolebehörighet.

Engelska

Du bör ha goda kunskaper i engelska.

Studievägledning

STUDIN är officiell representant i Sverige och hjälper dig med information, studievägledning och ansökan helt utan kostnad. Kontakta oss för studievägledning!

Anmälan

Du anmäler dig genom att välja Ansök här på websidan. Vi kontaktar dig då och hjälper dig vidare!

Översättning av betyg

För ansökan till de universitet och skolor vi representerar kan vi utföra översättningar av svenska gymnasiebetyg till engelska. Om du önskar få dina gymnasiebetyg översatta så ange detta när du ansöker. Översättningskostnad 500 SEK.

Intresserad av Asia Pacific University ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig, du får en personlig kontaktperson på STUDIN som hjälper dig med ansökan.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig samt eventuellt kontakta dig per telefon på det telefonnnummer du anger här.

  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där

  Universitet/College

  Ämne/Inriktning/typ av utbildning

  Önskad start, termin / år

  Dina uppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Nationalitet

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Studiebakgrund, välj i listan


  Annat:

  Övrigt

  Jag avser att söka CSN för studierna:

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor Högre Studier*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig