Studera musik utomlands

Studera musik utomlands. Gör en musikutbildning utomlands på musikskola i Los Angeles USA, London, England, Berlin eller i Australien. Med en utbildning i musik utomlands utvecklas du musikaliskt samtidigt som du skaffar internationella kontakter i musikvärlden. Utbildningar finns inom sång, gitarr, bas, trummor, keyboards. Men även i songwriting, musikproduktion, ljudteknik, music business och musikjournalism.

 

Studera musik utomlands

Att studera på en musikskola utomlands är ett mycket bra val för dig som vill utvecklas inom musik och samtidigt få internationella erfarenheter och en internationell plattform inför en framtida karriär inom musikbranschen.

Musikstudier på erkända musikskolor

Med STUDIN kan du studera på några av världens främsta professionella musikskolor när det gäller modern samtida / contemporary musik.
På skolorna får du en musikutbildning med undervisning på högsta nivå av namnkunniga och yrkesverksamma musiker.
Till skolorna kommer världsnamn för att ge master classes och utrustningen och alla faciliteter är i absoluta toppklass.

Skaffa ett nätverk i musikbranschen

Musikskolorna har ett nära samarbete med musikbranschen och utöver din musikaliska och tekniska utveckling kommer du att få ovärderliga kunskaper om hur musikbranschen fungerar.
Du kommer dessutom att utveckla ett brett internationellt kontaktnät inom musikbranschen inför din framtida karriär.

Mångfald av professionella utbildningar i musik

På skolorna finns utbildningar för dig som vill utvecklas som musiker (performance) och utbildningar för dig som vill utvecklas inom songwriting, eller arbeta med musikproduktion och ljudteknik. Om du är intresserad av arbeta med musikens kommersiella sida finns utbildningar inom music business, event management och musikjournalistik. Utbildningar finns inom bl.a:

Varför studera musik utomlands med STUDIN

Vad krävs för att komma in på en musikutbildning

Utbildningarna är öppna för alla att söka.
För utbildningarna inom performance, till musiker, behöver du visa prov på din musikaliska förmåga genom en audition eller demo.
Vi hjälper dig med alla förberedelser när du vill ansöka.

Tillsammans med STUDIN anordnar skolorna även auditions och intervjuer i Sverige varje år. Kontakta oss gärna för att höra om nästa tillfälle!


Utvalda musikskolor och musikutbildningar med STUDIN:

Utvalda universitet, skolor och utbildningar med STUDIN

STUDIN har valt ut universitet där utbildningskvaliteten är hög, undervisningen på toppnivå och där du som internationell student blir väl omhändertagen och får support under hela din studietid.
Skolorna är populära och hamnar högt på rankinglistor bland annat avseende utbildningskvalitet och studentnöjdhet och där andelen studenter som får ett jobb efter examen är hög.

Hur vi hjälper dig

När du vill satsa på en utbildning utomlands utgår vi från dina mål, din profil och just dina förutsättningar. 
STUDIN har direktkontakt med antagningsenheten på skolorna. Vi vägleder dig och hjälper dig att ta fram allt som behövs för en lyckad ansökan.

Kostnadsfri tjänst

Vi hjälper dig med alla delar i din ansökan, visum, CSN, boende – allt tills du är på plats.
Vi representerar universiteten och skolorna i Sverige och vår tjänst är helt kostnadsfri. Alla terminsavgifter och eventuella ansökningsavgifter betalas direkt till universiteten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]