Veronica läser på APM

Svenska Veronica berättar om hur det är att studera Event Management på APM College of Business and Communication i Sydney Australien

Jag har det bra, precis avslutat första terminen med vår sista Essay due i måndags och idag har vi haft liten ”avslutningsmiddag” på Willian Blue Dining i The Rocks med andra svenskar.

Jag har haft kontakt med Frida , en av många svenskar som går här på William Blue och APM College of Business and Communication. 

Denna första terminen har jag pluggat 100% och bara efter 3v ordnade jag ett part time jobb på 50% som Front Office Agent i receptionen på Adina Apartments. Det har minst sagt varit en utmaning att komma till ett nytt land, ny kultur och nya människor samt att känna sig som en student igen, men jag njuter varje sekund. Det har varit en hektisk termin!

Denna termin har lärt mig hur man utformar rapporter och uttrycker sig i Business English vilket kommer hjälpa mig i kommande ämnen framöver. Att träffa nya människor är inget problem och skolan hjälper en mycket att komma in i rutinerna. 
Visst ser jag fram emot ett sommarlov som gör jag har tid att ”turista Sydney” men ser samtidigt fram emot en ny termin med nya utvecklande ämnen.”

Dela inlägget

Kontakta oss om du har frågor gällande artikeln

Läs vidare