Account Manager – Studentrekrytering

Account manager – Studentrekrytering

Du är ansvarig för att i Sverige marknadsföra och rekrytera studenter till program och kurser på skolor och universitet utomlands. Du coachar, informerar och ger studievägledning samt administrerar ansökningsprocesser i nära kontakt med internationella samarbetsskolor.

Arbetsrollen innebär att du har kontakt med intresserade ungdomar genom bl.a e-mail, telefon, sociala medier, presentationer, skolbesök och mässor.

Du administrerar ansökningsprocesser tillsammans med våra internationella samarbetspartners.
Du ansvarar även för att marknadsföra utländska universitet på den svenska marknaden bl.a genom besök och presentationer på skolor, planering och genomförande av events, workshops och mässor.

I tjänsten ingår att resa i Sverige men även att besöka våra partnerskolor utomlands.

Vem söker vi?

Du skall ha en akademisk examen.

Du skall ha studerat utomlands minst en termin på ett college eller universitet.

Du skall ha minst 3 års kvalificerad och relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom t.ex kundservice, försäljning, besöksnäring, kommunikation eller utbildning.

Vi värdesätter alla slags internationella erfarenheter såsom arbete, praktik eller språkkurser utomlands och ser gärna att du är kultur- och omvärldsintresserad, allmänbildad och har en internationell utblick.

Dina kompetenser & egenskaper

Du är service-minded och social och tycker om att arbeta med människor.

Du är van att arbeta självständigt under eget ansvar.

Du är van att arbeta i ett högt tempo med ett flertal olika och varierande uppgifter samtidigt.

Du drivs av resultat och tar gärna egna initiativ.

Du är en utmärkt kommunikatör och kan lätt och snabbt formulera dig både i tal och i skrift, på engelska och svenska.

Du känner dig bekväm med att arbeta i Mac-miljö.

Du skall ha B-körkort.

Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Vår målsättning är att tjänsten skall vara tillsatt senast den 1 september 2021. Vi tar emot ansökningar löpande och är flexibla avseende start på anställning när vi har hittat rätt person.

Vilka är vi?

STUDIN- Study International – representerar och marknadsför utländska universitet och skolor i Sverige och rekryterar studenter till universitetsutbildningar, språkresor och internships utomlands. STUDIN grundades 1990 och är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom utlandsstudier och internationella erfarenheter.

Vi är ett litet team som sitter på ett centralt beläget boutique office i Göteborg. Du kommer att arbeta i en dynamisk och internationell arbetsmiljö. Din roll är självständig och det ges stora möjligheter att påverka verksamhet och resultat.

Är du intresserad av att ansöka så är du välkommen att skicka CV och personligt brev till Jan Norlin på jan@studin.se

Ladda ned som pdf här