Working holiday i Kanada

Ta chansen och upplev Kanada genom ett working holiday visum!

Känns det lockande att bo i Kanada, jobba och uppleva landet? Då kanske working holiday är något för dig!

 

stepwest

 

Är du svensk medborgare och mellan 18 och 30 år gammal har du möjlighet att söka working holiday visum som tillåter dig att leva och arbeta i Kanada i upp till ett år. Du får hjälp hela vägen, alltifrån visumprocessen till att ordna intervjuer -du är garanterad arbete!

Vanliga arbetsplatsers är inom hotell och restaurang men även andra positioner inom Service. Resorten i klippiga bergen söker arbetskraft under både sommar- och vintersäsong! Många hamnar i Whistler och Banff men har du specifika önskemål gör vi vårt bästa!

stepwest

stepwest

 

Är det en storstad som lockar så finns även här möjligheter till arbete, främst inom servicenäringen.  Vancouver är drömstaden för många! Alla arbetsgivare är kontrollerade, erbjuder schyssta villkor och alltid minst minimilön -men ofta mer beroende på din erfarenhet!

 

stepwest

 

Du kommer få möjlighet att träffa andra ungdomar från hela världen genom de många träffar vår partner i Kanada anordnar och kan känna dig trygg i att det finns någon att vända dig till på plats om något oväntat händer.

 

stepwest

stepwest

 

Ta chansen, välkommen till Kanada!

Dela inlägget

Kontakta oss om du har frågor gällande artikeln

Läs vidare