Hermods

Internationella möjligheter under & efter din yh utbildning på Hermods

Som studerande på Hermods YH har du möjlighet att skaffa dig internationella arbetslivserfarenheter eller en internationell spets på din yh-utbildning.

STUDIN är samarbetspartner för Hermod YH:s internationalisering och hjälper dig kostnadsfritt med internationella möjligheter både under och efter din yh-utbildning.

Du som är studerande på Hermods YH har möjlighet att göra din praktikperiod, (LIA) utomlands. Du kan göra praktik i bland annat Australien, Kanada, Frankrike eller Irland.

Du som har en YH examen från flera av Hermods yh utbildningar kan även få hjälp med att tillgodoräkna dig dina studier i en sk Top-up degree på ett universitet i Australien eller Storbritannien.

hermods yh internationalisering

Gör din LIA utomlands

Gör ett professionellt internship utomlands under din LIA!

Passa på att skaffa dig internationell arbetslivserfarenhet och ett professionellt nätverk redan under din studietid.
STUDIN hjälper dig till en skräddarsydd praktikplats under din LIA period.

Du har möjlighet att göra din LIA period i form av ett professionellt internship på ett företag eller annan organisation i t.ex Sydney, Melbourne, Vancouver, London eller Dublin.

STUDINS samarbetsorganisationer i Australien, Kanada, Storbritannien och Irland är experter på internships och hjälper studenter från hela världen till praktikplatser som ger dig unik internationell arbetslivserfarenhet och yrkeskunskap och värdefulla meriter för ditt CV.

Personal på plats kan även hjälpa dig med boendealternativ och sociala aktiviteter när du gör din praktik utomlands.

Top Up degree

Bygg på din YH-examen till en internationell kandidatexamen, Bachelor degree

Hermods YH och STUDIN erbjuder dig en unik möjlighet att skaffa dig en examen som är gångbar både i och utanför Sverige. Genom samarbeten med universitet i Storbritannien och Australien kan du tillgodoräkna dig din YH examen och på kortare tid läsa till en internationell universitetsexamen.
Utbildningarna är CSN-berättigade och du kan ta ett merkostnadslån för att betala undervisningsavgiften.

Vill du veta mer om dina internationella möjligheter fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Jag är intresserad av:

  Om du har en speciell fråga skriv här

  Jag tagit del av, samt samtyckt till Study International Personuppgiftspolicy* avseende vår behandling av dina personuppgifter