Studera och jobba i Kanada

Kanada Work Experience

Studera och jobba i Kanada. Kombinera att jobba i Kanada med yrkesförberedande praktiska studier, betald praktik på företag i Vancouver & Toronto

Skaffa dig internationell arbetslivserfarenhet i Kanada. Program på 1 – 2 år. 50% av programmen består av betald praktikplats inom Business, Handel, Marketing & Customer Service.

Kursorten

jobba kanada

Studera och jobba i Kanada

Att studera och jobba i Kanada är ett fantastiskt sätt att utveckla dina färdigheter, skaffa värdefull internationell erfarenhet och upptäcka dina möjligheter i världen.

Kanada är ett av världens bästa länder för unga begåvade studenter och yrkesverksamma som vill utforska nya möjligheter i livet och samtidigt förbättra sina språkkunskaper och skaffa internationell arbetslivserfarenhet.

jobba och studera i kanada

Skaffa dig internationell arbetslivserfarenhet

Upplev Kanada både som student och professionellt! Utveckla dina yrkesmässiga kompetenser, lär dig mer om ditt intresseområde eller den bransch du vill satsa på, samtidigt som du får en professionell engelska och njuter av allt Kanada har att erbjuda!

ILAC International College erbjuder yrkesförberedande program inom business, försäljning, marknadsföring, service och kundtjänst.

Programmen som är på 1 eller 2 år består av 50% betalt jobb och 50% praktisk undervisning.

jobba kanada

Jobba i Kanada, möjligheternas land

Kanada har en snabbt växande ekonomi och är ett land där det finns stora möjligheter att utvecklas både professionellt och personligt.

ILAC International College har campus både i Toronto och Vancouver, två verkligt multikulturella metropoler som räknas bland de bästa städerna i världen för att bo och leva i.

jobba kanada toronta

Skaffa dig arbetslivserfarenhet i Kanada

Skaffa dig arbetslivserfarenhet och professionella yrkesfärdigheter genom att göra ett yrkesinriktat sk. co op program.

Programmen innebär 50% studier och 50% betalt arbete. Undervisningen på skolan är praktisk, yrkesrelaterad och branschfokuserad. Efter din tid på skolan, under din jobbplacering, omsätter du klassrummets kunskaper och kompetenser i det verkliga arbetslivet.

Du utvecklar professionella branschkontakter, bygger upp ett nätverk och förbättrar ditt CV.

Till skillnad från att jobba eller säsonga i Kanada med ett sk. Working Holiday visum får du genom programmet väldokumenterad arbetslivserfarenhet inom ett specifikt branschområde. Dessutom erhåller du ett internationellt erkänt diplom.

Möjlighet att starta finns flera gånger per år och du behöver inte köa för ett begränsat antal visum.

Du kan välja mellan att studera och jobba i Toronto eller Vancouver.

jobba kanada

Studera och jobba i Toronto

Toronto är Kanadas ekonomiska och kulturella huvudstad. Toronto är Kanadas största stad och världsledande inom business, finans, teknik, underhållning och kultur.

Toronto är också en av de mest mångkulturella städerna i världen och öppnar sina dörrar till över 40 miljoner besökare om året.

Du kommer att leva, jobba och studera i en spännande storstad, fylld av kultur och sevärdheter och i en dynamisk atmosfär fylld av möjligheter.

jobba i kanada vancouver

Studera och jobba i Vancouver

Vancouver är den snabbast växande ekonomin i Kanada. Med ett blomstrande näringsliv, en modern livsstil och fantastiskt vacker natur är Vancouver en populär destination för studier, arbete och resor.

I Vancouver finns också stora företag som Sony Pictures Imageworks, Microsoft, Hootsuite och många fler. De omgivande bergskedjorna är perfekta för dig som vill åka skidor i några av världens bästa pister. Du kan lätt besöka de kända skid- vintersportorterna genom en dags- eller weekendutflykt.

Skolan

studera och jobba i kanada

ILAC International College

ILAC International College är en fristående skola som utöver yrkesprogrammen Career Training programs även bedriver språkundervisning.

ILAC är ackrediterad av de regionala och nationella organ i Kanada som utsetts för att säkerställa högkvalitativa program och en branschrelevant utbildning.

jobba och studera kanadaModern skola med campus i bästa läge

På ILAC International College kommer du att uppleva campus och faciliteter i toppklass. Skolans boutique campus ligger i hjärtat av Toronto och Vancouver. Kvarteren är exklusiva och ligger bara några steg från städernas mest kända landmärken och sevärdheter.

De ljusa och moderna lokalerna och faciliteterna erbjuder en perfekt miljö för lärande och socialt umgänge.

jobba kanada

Video ILAC Kanada

Kurser

Yrkesförberedande Career Training Programs med betald praktikperiod (co-op) period finns inom service, försäljning, business och marknadsföring.

Customer Service

Programmen inom service / Customer Service hjälper dig att utveckla de kompetenser som efterfrågas inom Customer service och kundtjänstbranschen idag. Genom att blanda akademisk teori med praktiska uppdrag får du de verktyg och erfarenheter du behöver för att nå din fulla potential. Du förvärvar den kunskap, kreativitet och erfarenhet som krävs för att lyckas inom branschen. Du kan studera bl.a  Canadian Workplace Essentials , Food & Beverage Service, Front Desk Services, Human Resources Fundamentals, Event planning

  • Service Excellence for Business Diploma with Co-op  48 veckor (24 v studier + 24 v betald praktik)
  • Service Essentials for Business Diploma with Co-op 40 veckor (20 v studier + 20 v betald praktik)
  • Communication & Service Essentials Diploma with Co-op 60 veckor (30 v studier + 30 v betald praktik)

Business Administration & Marketing

Du förvärvar kunskaper och färdigheter som är up-to-date och relevanta för dagens affärsliv. Genom att mixa akademisk teori med hands-on-uppdrag får du praktiska erfarenheter. Programmen ger dig den kunskap, kreativitet och erfarenhet som krävs för att lyckas inom  näringsliv, marknad och business. Program finns med inriktning mot försäljning, marknadsföring och Business Administration. Kurser du studerar kan bl.a vara Professional Communication, Organizational Behaviour, Professional Sales, Marketing Foundations, Digital Marketing, Working Across Cultures, Project Management, Consumer Behaviour, Integrated Brand Promotion, Social Media Marketing

  • Sales & Marketing Diploma with Co-op 92 veckor (52 v studier + 40 v betald praktik)
  • Business Administration Diploma with Co-op 92 veckor (52 v studier + 40 v betald praktik)
  • Sales & Marketing Certificate with Co-op 54 veckor (30 v studier + 24 v betald praktik)

Boende

Boende Kanada

Skolan har ett flertal bra boendealternativ att välja mellan. Du kan välja mellan att bo i skolans studentresidens eller värdfamilj. Vi hjälper dig med att boka skolans boende om du vill.

Om du lånar av CSN så utbetalas ditt lån för uppehälle månadsvis. Det är därför mest fördelaktigt för dig att inte boka boende för hela tiden i förväg.

Vi rekommenderar att du istället bokar cirka 1 månads boende och sedan eventuellt förlänger ditt boende på plats. Du kommer att träffa många nya vänner och få många förslag och tips på boende när du väl är på plats.  

Priser och datum

Startdatum

Ett flertal startdatum året om:
Program inom Business & Marketing: jan april juni sep nov
Program inom Service / Communication: jan feb mars april maj juni sep nov

Kontakta STUDIN för exakta startdatum!

Kursavgifter

Service Excellence for Business Diploma with Co-op  48 veckor (24 v studier + 24 v betald praktik) 7 600 CAD
Service Essentials for Business Diploma with Co-op 40 veckor (20 v studier + 20 v betald praktik)  6 200 CAD
Communication & Service Essentials Diploma with Co-op 60 veckor (30 v studier + 30 v betald praktik)  8 000 CAD
Sales & Marketing Diploma with Co-op 92 veckor (52 v studier + 40 v betald praktik)  9 000 CAD
Business Administration Diploma with Co-op 92 veckor (52 v studier + 40 v betald praktik)  9 000 CAD
Sales & Marketing Certificate with Co-op 54 veckor 7 600 CAD

Administration fee ( non refundable) 200 CAD

Förkunskaper och anmälan

Förkunskaper

Gymnasieexamen / fullständiga avgångsbetyg gymnasiet.
Skolan genomför intervju med dig under ansökningsprocessen.

Engelska

Engelska motsvarande IELTS 4.5 – 5.0
Skolan testar dina förkunskaper i engelska genom eget online test.

CSN & Finansiering

Programmen berättigar till studie­medel från CSN.
Du kan få CSN lån och bidrag för kursavgift samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Under programmets andra hälft har du ett fullt betalt arbete på ett företag eller organisation i Kanada. Du har även möjlighet

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.