StudentJob är en jobbportal som inriktar sig åt att hitta intressanta jobberbjudanden till unga talanger som är tidigt i sin karriär. De jobbkategorier som StudentJob satsar mest på är deltidsjobb & extrajobb, men många heltidstjänster också i deras jobbportal.

Vi tycker att alla studenter ska ha möjlighet att jobba vid sidan av studierna för att tjäna extra pengar och bygga på sitt CV.

 

Hur Studentjob fungerar
StudentJob har 3 kärnvärden: Enkelhet, Professionalism & Kunskap. Det skall vara enkelt att söka jobb och lägga ut platsannonser. Studentjob sätter ett högt värde på att alltid agera professionellt mot både jobbsökande och kunder och med kunskaper inom platsannonsering, online-marknadsföring och rekrytering internt i företaget, kan Studentjob uppfylla de flesta behov.

StudentJob Internationellt
StudentJob finns i 8 länder i Europa: Sverige, Tyskland, England, Frankrike, Österrike, Spanien, Belgien & Nederländerna. Tillsammans finns över 4,6 miljoner registrerade användare. Den nyaste sajten är StudentJob Sverige där det finns en god tillväxttakt. Målet är att uppnå extremt god kundnöjd- och användarnöjdhet hos kunder och användare, genom att arbeta med en enkel affärsmodell, vara professionella och utnyttja den spetskompetens som finns internt i bolaget.
Om du vill läsa mer om StudentJob och vad de kan erbjuda, surfa in på hemsidan