Spanska och praktik i Argentina

SPANSKA OCH PRAKTIK I ARGENTINA

Studera spanska och gör praktik i Buenos Aires. Praktisera i Argentina samtidigt som du pluggar spanska. Du får arbetslivserfarenhet och lär dig världens näst största språk spanska! Påbörja din internationella karriär i Sydamerika!

Hola!

En Learning Experience som du kan finansiera med CSN!

SPETSA DITT CV I BUENOS AIRES & LÄR DIG VÄRLDENS NÄST STÖRSTA SPRÅK SPANSKA!

studin-badgeFå en unik erfarenhet genom ett internship i den sydamerikanska metropolen Buenos Aires samtidigt som du lär dig spanska.

SYDAMERIKAS BARCELONA!

Upplev Buenos Aires fantastiska folkliv och kultur med ett uteliv som pulserar dygnet runt!

INTERNSHIPS / PRAKTIK PÅ ENGELSKA ELLER SPANSKA!

Du väljer vilket språk du vill använda när du praktiserar. Välj område inom Art, Design, Business, Turism & Marketing….!

Kursorten

tango-bar-buenos-aires

Argentina och Buenos Aires

Argentina är Sydamerikas näst största land med en vidunderlig och mycket varierad natur. Här finns allt från sköna stränder och subtropisk djungel till Andernas snöklädda bergsmassiv och glaciärer och polarvita vidder i Patagonien.

Huvudstaden Buenos Aires är en kosmopolitisk metropol och något av hela den latinamerikanska världens huvudstad med ett pulserande liv som pågår dygnet runt. Samtidigt som Buenos Aires är en smältdegel av kulturer från hela världen är det den kanske mest europeiska av alla städer i Sydamerika.

Buenos Aires har kallats Sydamerikas Paris men för många svenskar är nog känslan av ett Barcelona i Sydamerika en bättre liknelse. Här finns ett enormt kulturellt utbud och ett uteliv där vanorna är mycket sena och festen aldrig tar slut.

Bien venido al pais del tango e aventuras!

argentina

Skolan

expanish-school

Expanish Buenos Aires

Den moderna språkskolan Expanish är Argentinas främsta språkskola och ligger i en imponerande historisk byggnad mitt i Buenos Aires downtown. Här i alldeles nyrenoverade rymliga lokaler finns alla faciliteter och all support för att du skall lära dig spanska.

Språkskolan ligger på en gågata i centrum endast några steg från den berömda Plaza de Mayo och den karakteristiska Obelisken. Många av stadens sevärdheter och det fantastiska folklivet ligger inom gångavstånd. Det är lätt att ta sig till och från skolan, närmsta tunnelbanestation ligger ett halvt kvarter från skolan.

Virtual Tour Expanish

https://youtu.be/L0mNzFSkeHY

Aktiviteter

argentina7

Goda viner, tango, fotboll, kultur och äventyr i vildmarken!

För att du verkligen skall upptäcka Buenos Aires och Argentina, lära känna nya vänner och lära dig spanska arrangerar Expanish ett spännande och varierat program med en rad olika sociala aktiviteter och utflykter varje vecka året om.

Kurser

Kurser på Expanish

Boende

Boende på Expanish

Skolan har ett flertal mycket fina boendealternativ att välja mellan. Du kan välja mellan att bo i studentresidens, delad lägenhet, värdfamilj eller egen lägenhet. Vi hjälper dig med att boka skolans boende om du vill.

Om du lånar av CSN så utbetalas ditt lån för uppehälle månadsvis. Det är därför mest fördelaktigt för dig att inte boka boende för hela tiden i förväg.

Vi rekommenderar att du istället bokar cirka 1 månads boende och sedan eventuellt förlänger ditt boende på plats. Du kommer att träffa många nya vänner och få många förslag och tips på boende när du väl är på plats.  

Du kan läsa mer om detta på vår sida om boende språkkurser

Priser och datum

Kurser startar varje måndag året om

Kontakta STUDIN för aktuella priser.

Förkunskaper och anmälan

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs.

Du kommer att placeras i en grupp anpassad efter din nivå.

CSN

Du kan låna för hela kursavgiften samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring. För att kunna få lån av CSN krävs att du är över 20 år.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Visum

Vi hjälper dig med visum och annan reseinformation.

Anmälan

1. Du klickar på boka och fyller i anmälningsformuläret.

2. När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och stämmer av bokningen.

3. Du bekräftar sedan bokningen genom att betala en handpenning om 1 000 SEK (+ eventuellt avbeställningsskydd 400 SEK).
 Handpenningen är en delbetalning och reducerar totalbeloppet med motsvarande belopp.
 Betalningen kommer du kunna göra via Swish, bankgiro eller med bankkort.

4. Hela programmet betalas cirka 30 dagar före kursstart när du har fått ditt CSN lån.

Studin Stories