4 saker att tänka på innan studier i USA

Josefine på Santa Monica listar sina topp-fyra saker att tänka på innan man lämnar Sverige!

Att tänka på innan avfärd

 

  • Packa smart! Jag packade alldeles för mycket kläder, så det knappt gick att stänga resväskorna och det hela slutade bara med att jag nu inte använder ens hälften och har köpt lika mycket till nytt. Har du inte använt den där tröjan på ett år hemma i Sverige är chansen stor att du inte kommer använda den heller i USA

 

  • Spara ihop pengar! I alla fall Los Angeles är dyrt, och även om man får studiestöd tycker många att det inte räcker för att göra allt det där roliga man tänkt sig.

 

  • Bucket list! Ha en lista på allt du vill göra, se och hinna med. Allt ifrån turistmål du vill besöka, roadtrips du vill göra och mål du har under din tid utomlands. För mig har det gjort att jag lättare kan se vad jag vill prioritera mina pengar på.

 

  • Ta det inte för seriöst! Släpp den där paniken och stressen för att allt måste bli så himla perfekt. Är du som jag och har drömt om detta länge har du säkert en bild av hur du vill att allt ska vara, exakt så kommer det antagligen inte vara – men det gör inget. Släpp pressen om att allt ska vara perfekt och njut istället och ha kul!

Dela inlägget

Kontakta oss om du har frågor gällande artikeln

Läs vidare