Acting Essentials

X

Kontakta Oss

– fyll i formuläret nedan om du har frågor av något slag!

Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy*

Utbildning till skådespelare på Vancouver Film School. Förberedande skådespelarutbildning. Drömmer du om en karriär som skådespelare? Här har du chansen att testa om du har det som krävs. Du lär dig grunderna inom skådespeleri, acting for Film & TV. Skolan är berömd för branschutbildningar inom skådespel och film!

Utbildningen

acting skådespelarutbildning vancouver

Acting Essentials – förberedande skådespelarutbildning Vancouver Film School

Är du beredd att testa om du har det som krävs för en karriär inom skådespeleri, som skådespelare för film och TV? Programmet Acting Essentials på den internationellt erkända filmskolan Vancouver Film School är en kort och mycket intensiv förberedande skådespelarutbildning. Under fyra månader introduceras du i grunderna inom skådespel – programmet är perfekt för dig som vill utforska om du har det som krävs för en karriär som skådespelare.

Vancouver Film School är internationellt erkända för intensiva branschutbildningar inom skådespel och film. Lärarna är professionella skådespelare och aktiva inom film och TV. Skolan har ett nära samarbete med filmindustrin, TV och entertainment branscherna.

Under denna förberedande skådespelarutbildning utvecklar du ditt instrument – din röst och kropp – som verktyg och lär dig arbeta med en ensemble. Du utforskar grunderna i skådespeleri och får en förståelse för skådespel och konsten att agera framför kamera.

Är du beredd att ta reda på om skådespelare är rätt väg för din passion att uttrycka dig? Genom utbildningen bygger du upp din självmedvetenhet. Du utvecklar din röst och din kropp för att med närvaro och självsäkerhet kunna ta dig an vilken sorts framförande som helst, en filminspelning eller en scen. Du studerar bl.a Acting Fundamentals, Voice and Speech, Camera & Audition.

Efter det intensiva programmet har du möjlighet att gå vidare till skolans erkända och eftertraktade 1-åriga skådespelarutbildning Acting for Film & Television.

Kursbeskrivning

Acting for Essentials, 4 mån

Termin 1 – LET’S PLAY
Hänge dig åt skådespelarhantverket! Du gör en djupdykning in i de färdigheter som krävs för att satsa på en skådespelarkarriär. Du får en introduktion till att agera framför kamera, utforskar improvisation och audition, samt utforskar de väsentliga grundkomponenterna inom skådespel: röst, rörelse, textanalys och skådespelarteknik.

Du studerar

 • Introduction to Acting
 • Introduction to Voice
 • Introduction to Text Analysis
 • Introduction to Movement
 • Introduction to Improvisation
 • Introduction to Camera
 • Introduction to Audition
 • Voice Experience 1
 • Rehearsal Lab
 • Movement Experience 1

Termin 2 – LET’S CONNECT
Förena skådespelarens olika discipliner, arbeta djupare med manus och åstadkom levande karaktärsroller. Du bygger upp din egen uppsättning av instrument för att kunna agera fritt framför en kamera och ge ett mer fullständigt helhetsuttryck med din röst, kropp och fantasi. Du tar de första stegen mot att hitta ditt självförtroende som skådespelare.

Du studerar

 • Acting Fundamentals
 • Voice Fundamentals
 • Movement Fundamentals
 • Improvisation Fundamentals
 • Audition Fundamentals
 • Camera Fundamentals
 • Movement Experience 2
 • Voice Experience 2
 • Rehearsal Lab

Här finns en pdf med exakt kursbeskrivning 

Efter det 4 månader får du:

 • Certificate in Acting Essentials
 • möjlighet att ansöka till Vancouver Film School 1-åriga program Acting for Film + Television
 • tillgång till VFS Alumni Directory och jobb portal

Skolan, studieort & boende

Vancouver Film School

Vancouver Film School är Kanadas ledande skola för branschutbildningar inom Entertainment Industry. Skolans korta intensiva program är berömda och förbereder för en yrkeskarriär inom film, TV och underhållning. Här får du en praktisk hands-on utbildning genom verklig yrkesträning med professionella mentorer inom film, media och nöjesindustrin. Talangfulla studenter från hela världen söker sig till skolan som har nära kontakter med filmindustrin och TV branschen. Du får hjälp med boende i Vancouver när du blir antagen till en utbildning.

Mer om Vancouver Film School här

Priser & Datum

Terminsavgifter 2018 – 2019

Acting Essentials, 4 mån 10 500 CAD

STUDIN är officiell representant i Sverige och hjälper dig helt kostnadsfritt med hela ansökningsprocessen.
Terminsavgiften betalar du direkt till skolan.

CSN & Finansiering

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.
Du kan låna för kursavgifter, uppehälle/boende under hela utbildningstiden, samt resa t or och försäkring.

Startdatum 2018

Program startar var åttonde vecka året runt.

Skolan har löpande antagning och vi tar emot ansökningar löpande.
Du kan ansöka för starter långt i förväg och snabbt få ett antagningsbesked.

Förkunskaper & Ansökan

Förkunskaper

Du bör ha allmän behörighet / fullständiga avgångsbetyg.

Om du har VG/C eller mer i engelska A/5 och B/6 behöver du inte göra engelska test.
Du kan annars ta skolans egna engelskatest alternativt IELTS med minst 6.0 eller TOEFL 68 internet-based (iBT), eller 520 Paper based (PBT)

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan samt studentvisum. Allt tills du är på plats!