Foreign Trade University

Foreign Trade University

Plugga i Vietnam! Studera en termin i en av världens mest dynamiska metropoler – färgsprakande Ho Chi Minh City

Vietnams mest prestigefyllda universitet
Kurser i ekonomi, business och finans
Utforska Vietnam och Sydostasien

Skolan

plugga i vietnam

Studera i Vietnam på Foreign Trade University

Upplev den pulserande energin i en av världens mest dynamiska städer! Plugga en termin på ett av Vietnams främsta universitet i Ho Chi Minh City!
Utforska Vietnam och Sydostasien tillsammans med studenter från hela världen och kombinera din utlandsstudier med spännande äventyr.
Det här är det perfekta valet för dig som vill ha en lärorik utlandserfarenhet, fylld av unika och berikande upplevelser!

 • Vietnams elituniversitet för ekonomutbildning
 • Mängder av spännande kurser på engelska
 • Mycket förmånliga kursavgifter, täcks helt av CSN
 • Upplev Vietnam tillsammans med studenter från hela världen
 • Utforska Sydostasien på helger och lov

 

Vad kan du studera på Foreign Trade University i Vietnam

 

Du kan studera fristående kurser 1-2 terminer (study abroad). Mängder av kurser i International Business Management, International Finance, Economics, Banking, Logistics och mera erbjuds varje termin.

 

Foreign Trade University, Vietnam

 • Ett av Vietnams mest prestigefyllda universitet
 • Landets elituniversitet för International Business
 • 14 000 studenter på campus i Ho chi Minh city och Hanoi
 • Fartfyllt studentliv i pulserande metropol
 • Förmånliga kursavgifter, täcks helt av CSN

 

Foreign Trade University är perfekt för dig som vill plugga på ett prestigefyllt universitet i en av världens mest dynamiska städer med mängder av möjligheter till upplevelser och äventyr utanför klassrummet!

Här kan du plugga en termin efter gymnasiet eller ta kurser för att tillgodoräkna dig i ett pågående examensprogram på din högskola!

 

Plugga i Vietnam på Foreign Trade University

 

Foreign Trade University (FTU) är ett av de mest prestigefyllda universiteten i Vietnam och är känt som landets elituniversitet för utbildning inom ekonomi.

FTU erbjuder ett brett utbud av inriktningar och specialiseringar inom ekonomi, handel, företagsekonomi, finans och bank, affärsjuridik och handelsrätt. Foreign Trade University är ett offentligt universitet och grundades 1960. FTU har cirka 14 000 studenter på två campus, ett i Hanoi och ett i Ho Chi Minh City.

Antagningen till FTU anses vara den mest krävande i Vietnam och universitetets huvudämne, internationell företagsekonomi, lockar de mest elitinriktade studenterna i landet.

 

Internationella kurser

FTU erbjuder en mängd kurser som undervisas helt på engelska. Undervisningen är tvärvetenskapligt inriktad och utöver föreläsningar deltar du i interaktiva workshops och gör studiebesök och utflykter utanför klassrummet. Du får du en stark förståelse för International Business Management, Finance, Business Economics, Banking och Logistics samtidigt som du lär dig om Vietnams kultur samt den dynamiska utvecklingen i det större ASEAN området.

 

Du studerar tillsammans med lokala studenter och internationella studenter från hela världen .

 

Asia Exchange

 

Kurserna arrangeras i samarbete med Asia Exchange som hjälper studenter från hela världen till universitetet och har ett eget internationellt team för all slags praktisk stöd och råd under din studietid.

 

Förmånliga kursavgifter

Foreign Trade University har mycket förmånliga kursavgifter som täcks helt av studielån från CSN. Kostnaderna för att bo och leva i Vietnam är också betydligt lägre än på många andra platser i världen vilket gör att du kan upptäcka och utforska allt landet har att erbjuda…

 

Utforska Vietnam och Sydostasien

 

Ho Chi Minh City har utmärkta transportförbindelser som gör det möjligt att besöka fantastiska stränder och öar, tropisk djungel och korallrev samt alla spännande grannländer under helger och lov. Passa på att utforska Sydostasien och gör dina utlandsstudier till en oförglömlig resa!

 

Kursorten

plugga vietnamPlugga i Vietnam, Ho Chi Minh City

Vietnams största stad, även känd som Saigon, är en metropol som fullkomligt vibrerar av energi och färgsprakande kontraster. Här studerar du i en av världens mest dynamiska städer med en enorm tillväxt och en befolkning på omkring 9 miljoner. Här möts du av modernitet, historia, traditioner och kultur i en fantastisk mix. Från hektiska gator och livliga marknader till fridfulla buddhistiska tempel, katolska katedraler, gnistrande skyskrapor och charmiga kolonialbyggnader…Utforska det vietnamesiska köket och smaker från hela världen, upplev ett fartfyllt nöjesutbud dygnets alla timmar och dyk in ett spännande nattliv. Studentlivet i Ho Chi Minh City pulserar men bortom det moderna finns mängder av historia, konst och kultur att utforska, med operahus, museer, konstgallerier och den berömda Ben Thanh-marknaden. Ho Chi Minh City är även en perfekt bas för utflykter till sevärdheter i norra Vietnam som kalkstensformationerna i Halong Bay och de lummiga risfälten i Sapa. Längs med hela centralkusten kan du njuta av fantastiska stränder och öar med kristallklara vatten och korallrev för snorkling och dykning. Det är också enkelt att ta ett flyg till grannländer som Thailand, Malaysia, eller Kambodja, alla inom 2 timmars resa från Ho Chi Minh City. Välkommen till Ho Chi Minh City! En lärorik och oförglömlig studieupplevelse!

Kurser

Utbildningar

 

Boende

Studentboende

Foreign Trade University erbjuder inte studentbostäder men universitet rekommenderar flera hostels i det närliggande området.
Kontakta oss gärna för mer information om boendealternativ i Vietnam!.

Priser & Datum

Undervisningsavgift

Alla avgifter betalas direkt till skolan.
STUDIN hjälper dig helt gratis.

Study abroad: 2 190 EUR per termin

CSN & Finansiering

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.

Du kan låna för undervisningsavgifter och uppehälle/boende.
Du kan även låna för resa t o r, samt studentförsäkring.

Startdatum

2 terminer per läsår: aug – dec, jan – maj.
Möjlighet att starta 2 gånger per år: aug, jan

Förkunskaper & Ansökan

Förkunskaper

Fullständig gymnasieexamen / högskolebehörighet.

Engelska

Du bör ha goda kunskaper i engelska.

Studievägledning

STUDIN är officiell representant i Sverige och hjälper dig med information, studievägledning och ansökan helt utan kostnad. Kontakta oss för studievägledning!

Anmälan

Du anmäler dig genom att välja Ansök här på websidan. Vi kontaktar dig då och hjälper dig vidare!

Översättning av betyg

För ansökan till de universitet och skolor vi representerar kan vi utföra översättningar av svenska gymnasiebetyg till engelska. Om du önskar få dina gymnasiebetyg översatta så ange detta när du ansöker. Översättningskostnad 500 SEK.

Intresserad av Foreign Trade University ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig, du får en personlig kontaktperson på STUDIN som hjälper dig med ansökan.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig samt eventuellt kontakta dig per telefon på det telefonnnummer du anger här.

  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där

  Universitet/College

  Ämne/Inriktning/typ av utbildning

  Önskad start, termin / år

  Dina uppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Nationalitet

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Studiebakgrund, välj i listan


  Annat:

  Övrigt

  Jag avser att söka CSN för studierna:

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor Högre Studier*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig