Business Design – IED Istituto Europeo di Design, 3 år

Business Design – IED Istituto Europeo di Design, Spanien, 3 år

 

Utbildningen

Business Design, BA (Hons), IED, Barcelona, Spanien, 3 år

Studera design och business i Barcelona!

Detta innovativa och unika kandidatprogram i Business Design kombinerar studier i design med studier i business management, företagsekonomi samt ny teknik.

Business Design är ett snabbt framväxande designområde där design möter framtidens företagande och digital teknik.

Dagens arbetsmarknad och företag kräver alltmer en ny slags professionell profil: medarbetare som kan delta i multidisciplinära team och ansvara för att identifiera innovationsmöjligheter, generera kreativa idéer och utveckla nya strategier, produkter och tjänster.

Business designers är generalister utrustade med färdigheter i flera olika designdiscipliner samt kunskaper i ny digital teknik och hur man skapar och driver företag.

Det treåriga programmet ger dig den uppsättning designverktyg och de metoder som krävs för att skapa värdefulla lösningar för framtidens företag.

Du utvecklar kompetenser och färdigheter genom en mycket praktisk och kreativ inlärningsmetodik. 

Under utbildningen arbetar du aktivt både på egen hand och i team med projekt och i workshops där teori, analys och praktiska övningar ingår. Allt sker i en tvärvetenskaplig internationell miljö med lärare som är yrkesverksamma inom branschen.

Utbildningen täcker en rad olika områden inom design, företagsekonomi och teknologisk innovation.

Kurser som ingår är bl.a  Design Thinking, Product Design, Business Strategy, Marketing, Finance, Technology Evolution, Digital Marketing & Data Analytics, Strategic Design, UX Design, Innovation Entrepreneurship, Web & App Development, Social Innovation, Design Management, Smart Design in Digitalisation Era, Digital Management

Detta treåriga kandidatprogram undervisas helt på engelska och utöver examen från IED leder det till en engelsk kandidatexamen från University of Westminster.

Efter utbildningen kan du arbeta internationellt inom business design, service design, strategisk design, innovation, entreprenörskap och kommunikation på företag, konsultbyråer, kommunikationsbyråer och designstudios.

Examen

Kandidatexamen, Bachelor, BA Hons

Skolan

IED Istituto Europeo di Design, Barcelona

IED Istituto Europeo di Design är en framstående europeisk designhögskola med campus i Italien och Spanien. IED har ett nära samarbete med designindustrin och världsledande företag.

IED Barcelona ligger i de vackra kvarteren kring Barrio de Gracia. Här bedrivs undervisning i moderna klassrum och fullt utrustade studios och designateljéer.

Barcelona är en dynamisk och kreativ hub med ett välutvecklat ekosystem för startups och innovation. Internationella företag etablerar design- och innovationsstudios och attraherar kreativa människor från hela världen.

Läs mer om IED Istituto Europeo di Design här

Starter

Programmen startar 1 gång per år: sep/okt

Förkunskaper & CSN

Förkunskaper

Fullständiga gymnasiebetyg.

CSN & Kostnad

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.
Du kan låna för uppehälle under hela utbildningstiden.
Du kan även låna för undervisningsavgifter.

Skolans undervisningsavgifter se mer på IED Istituto Europeo di Design

Beställ information

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt med mer information om utbildningen.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Jag är intresserad av:

  Om du har en speciell fråga skriv här

  Jag tagit del av, samt samtyckt till Study International Personuppgiftspolicy* avseende vår behandling av dina personuppgifter
  Ansökan

  Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
  När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

  Kostnadsfri tjänst

  STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning, ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan, samt studentvisum. Allt tills du är på plats!