Economics and International Relations, DMU – De Montfort University, 3 år

Economics and International Relations BA (Hons), DMU – De Montfort University, 3 år

 

Utbildningen

Economics and International Relations, kandidatexamen BA (Hons), De Montfort University, 3 år

Studera nationalekonomi och internationella relationer på universitet i England.

Vi lever i en tid då världens ekonomi balanserar mellan drastiskt och snabbt föränderliga politiska landskap och relationer mellan nationer.

Lär dig om hur den globala utvecklingen påverkar och påverkas av världsekonomin och bli en av nästa generations experter inom området.

Detta kandidatprogram kombinerar ett tvärvetenskapligt synsätt på studiet av nationalekonomi och internationella relationer. Den senaste coronavirus krisen har visat hur världsekonomin är en känslig balans mellan sammankopplade nationer och hur deras strukturer och politik kan ha en djupgående inverkan på miljontals liv runt om i världen.

Under dina studier kommer du att utveckla en stark förståelse för makro- och mikroekonomi. Du lär dig förstå hur nationalekonomer närmar sig och analyserar samhällsproblem på en nationell nivå, hur marknader fungerar och hur företag tillämpar elasticitet i sina prisstrategier.

Du utforskar den historiska utvecklingen av internationella relationer och tillämpar olika teoriers och skolors perspektiv och synsätt.

Under ditt sista år får du möjlighet att genomföra självständiga studier inom ett intresseområde inom ekonomi eller internationella relationer.

Du utökar din expertis genom att utveckla överförbara färdigheter som kommersiell medvetenhet, kommunikation, teamarbete, oberoende forskning och kritisk analys.

DMU är erkänt som ett Jean Monnet Center of Excellence, vilket innebär att det fungerar som en kontaktpunkt för kunskap och färdigheter inom EU-frågor.

Under utbildningen kommer du att delta i debatter och konferenser och lära dig av gästföreläsare inom internationell politik och ekonomi. Dessa besök ger dig en värdefull och informerad förstahands inblick i samtida politik.

Vidga dina vyer genom internationella resor kopplade till ditt program genom DMU Global. Tidigare resmål har inkluderat New York, Berlin, Grekland, Peking och Köpenhamn. Som en del av #JoinTogether-kampanjen besökte studenter FN: s högkvarter i New York för att lägga fram sina idéer för att förbättra lokala samhällen.

DMU Works-team hjälper dig till eftertraktade arbetslivserfarenheter genom praktik på lokala, nationella och globala företag, bl.a IBM, Vauxhall, Walt Disney, NHS och Government Economic Service.

Studenter från DMU har fortsatt till yrkeskarriärer på ledande företag som Deutsche Bank, KPMG, PwC och Revenue Management Analyst på TNT.

Relaterade kandidatprogram på DMU:

 • Economics and Politics BA (Hons)

Relaterade masterprogram på DMU

 • Economics and International Relations MSc
 • International Relations MA
 • Diplomacy and World Order MA

Examen

Kandidat, Bachelor BA (Hons)

Skolan

DMU De Montfort University

De Montfort University är ett modernt statligt engelskt universitet med ett stort campus centralt i Leicester.

På DMU ges mer än 300 program i olika ämnesområden. Alla faciliteter och utrustning på campus är toppmoderna och ett stort utbud av studentbostäder finns i anslutning till campus.

Här studerar cirka 25 000 studenter varav mer än 2 700 är internationella studenter från mer än 130 länder.

Läs mer om De Montfort University här

Starter

Programmen startar i september varje år

Förkunskaper & CSN

Förkunskaper

Fullständiga gymnasiebetyg.

CSN & Kostnad

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.
Du kan låna för uppehälle under hela utbildningstiden.
Du kan även låna för undervisningsavgifter.

Skolans undervisningsavgifter se mer på DMU De Montfort University

Beställ information

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt med mer information om utbildningen.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Jag är intresserad av:

  Om du har en speciell fråga skriv här

  Jag tagit del av, samt samtyckt till Study International Personuppgiftspolicy* avseende vår behandling av dina personuppgifter
  Ansökan

  Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
  När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

  Kostnadsfri tjänst

  STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning, ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan, samt studentvisum. Allt tills du är på plats!