Ali Baba International Center – Amman

Ali Baba International Center

Lär dig arabiska i Jordanien! Språkkurs i arabiska på språkskolan Ali Baba International Center i Amman. Språkkurser på alla nivåer från nybörjare till avancerad

 

Skolan

 

språkkurs arabiska jordanienLär dig arabiska i Jordanien

Lär dig arabiska i en av Mellanösterns vackraste och mest historiska städer!
Fördjupa dig i Jordaniens rika kultur och historia medan du lär dig arabiska och utforskar den pulserande staden Amman, känd för sina antika ruiner, livliga marknader och varma gästfrihet.

Ali Baba International Center är ett ledande arabiskt språkinstitut i Jordanien. Språkskolan är ackrediterad av IALC och samarbetar med universitet i Europa, USA och Japan. Utöver studenter från hela världen tar skolan emot översättare, forskare, lärare, universitetsprofessorer, diplomater och företagsrepresentanter med mera.

Ali Baba International Center ligger i den jordanska huvudstaden Amman, landets största stad. Skolan är bekvämt belägen i hjärtat av ett universitetsområde som har utvecklats under åren för att tillgodose studentlivsstilen. Caféer, stormarknader och bokhandlare ligger alla inom en minuts promenad från skolan. Området är säkert, rent, öppet och ligger bara femton minuters bilresa från centrala Amman.

Centret är modernt och har alla faciliteter. Små klasser garanterar en inlärning som passar alla typer av studenter.

Aktiviteter arrangeras varje vecka både på campus och utanför campus, t.ex. utflykter till historiska platser, museum etc. Skolan har även ett språkpartnerprogram som introducerar språkstudenter till lokala universitetsstudenter.

Kurser

Ali Baba International Center erbjuder ett brett utbud av arabiska språkkurser för vuxna i alla åldrar och på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad i form av intensiva veckokurser, månadskurser, akademiska terminsprogram, onlinekurser, kurser för lärare, privatkurser med mera. Språkkurserna erbjuds löpande året om.

Boende

Studentboende Amman, Jordanien

Skolan erbjuder en rad olika slags boendealternativ för alla budgetar och smaker. Bl.a privat studiolägenhet, egen lägenhet, delad lägenhet, boende i värdfamilj med lokala familjer. Alla boenden är noggrant utvalda och övervakas regelbundet skolans personal. De flesta boenden ligger i närheten av skolan och kan lätt nås antingen till fots eller med en kort taxiresa.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för Ali Baba International Centre. Vanligtvis kan vi erbjuda dig lägre kursavgifter än skolans officiella priser genom våra särskilda rabatter och avtal.
Kontakta oss för aktuella priser!

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

Skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN.
Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!

Intresserad av Ali Baba International Center – Amman ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig.
  Du får en personlig kontaktperson på STUDIN som stämmer av dina önskemål avseende kurstyp, antal veckor, startdatum, samt om du eventuellt vill ha hjälp med att boka skolans boende under hela eller del av studietiden.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig och eventuellt kontakta dig per telefon.
  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där.

  Dina personuppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Nationalitet

  Skola och Kurs

  Förkunskaper

  Önskad kurstyp

  Önskad kursstart

  Önskad kurslängd (antal veckor)

  Skolans boende

  Jag vill ha hjälp med att boka skolans boende

  JaNej

  Om du vet vilken typ av boende du är intresserad av fyll i det här

  CSN

  Jag avser att använda mig av studiemedel från CSN

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig