Bordeaux – Le ateliers FL

Bordeaux – Le ateliers FL

Plugga franska i Bordeaux. Språkkurs i franska på språkskola i Bordeaux. Fransk språkskola med kurser i franska på alla nivåer, från nybörjare till avancerad 

Skolan

Le ateliers FL – plugga franska i Bordeaux

Bordeaux i sydvästra Frankrike är en juvel av arkitektur, kultur, historia, gastronomi och den livsstil eller Arts de vivre som förknippas med vinkultur. Bordeaux är också fullt av välbevarade hemligheter som du kommer att upptäcka när du förstår skönheten i denna unika stad.

Bordeaux har blivit utnämnd till Frankrikes trendigaste stad och röstats fram som den mest attraktiva staden av fransmännen för sin livskvalitet.

Bordeaux är också en livlig studentstad som välkomnar över 100 000 studenter varje år. Nattlivet är pulserande och utbudet på kulturella och gastronomiska upplevelser är oöverträffade…

Som student på språkskola i Bordeaux kan du även upptäcka Bordeaux regionens alla vingårdar och vinslott, parker och skogar och atlantkustens hisnande landskap.

Språkskolan Les ateliers FL Bordeaux Bordeaux ligger i det livliga Chartrons-distriktet, ett före detta vinhandelscentrum. Det är lätt att nå, nära många barer, restauranger och butiker och har utmärkta transportförbindelser. Skolan är belägen i en fantastisk 1800-talsherrgård. Här finns 5 klassrum, en magnifik lounge reserverad för studenter att koppla av i mellan klasserna och en vacker innergård.

Le ateliers FL är ackrediterad (Qualité Français Langue Etrangère) och medlem av kvalitetetsorganisationerna IALC och International House.

Studier sker i små klasser. Undervisningsmetoden är kommunikativ och bygger på studenternas aktiva deltagande.

Skolan har ett omfattande aktivitetsprogram som inkluderar sociala aktiviteter, utflykter, kulturella aktiviteter mm.

Kurser

Skolan erbjuder ett brett utbud av språkkurser i franska för vuxna i alla åldrar och på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad.

Språkkurser i allmän franska (start varje vecka), terminskurser, examensförberedande kurser (DELF/DALF,) franska för yrkesverksamma, samt tillvalskurser: franska + kultur, franska + sport, franska + livsstil, au pair program mm.

Språkkurserna erbjuds löpande året om.

Boende

Studentboende Bordeaux

Les ateliers Lyon erbjuder ett brett utbud av boendealternativ av hög kvalitet som passar alla smaker och budgetar! Boende i värdfamilj, residens, apart’hotell, delad studentlägenhet mm.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för Le ateliers FL Bordeaux. Vanligtvis kan vi erbjuda dig lägre kursavgifter än skolans officiella priser genom våra särskilda rabatter och avtal.
Kontakta oss för aktuella priser!

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

Skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN.
Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!

Intresserad av Bordeaux – Le ateliers FL ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig.
  Du får en personlig kontaktperson på STUDIN som stämmer av dina önskemål avseende kurstyp, antal veckor, startdatum, samt om du eventuellt vill ha hjälp med att boka skolans boende under hela eller del av studietiden.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig och eventuellt kontakta dig per telefon.
  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där.

  Dina personuppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Nationalitet

  Skola och Kurs

  Förkunskaper

  Önskad kurstyp

  Önskad kursstart

  Önskad kurslängd (antal veckor)

  Skolans boende

  Jag vill ha hjälp med att boka skolans boende

  JaNej

  Om du vet vilken typ av boende du är intresserad av fyll i det här

  CSN

  Jag avser att använda mig av studiemedel från CSN

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig