CLIC – Cadiz

CLIC – Cadiz

Studera spanska i Cadiz i Spanien. Plugga spanska på språkskolan CLIC i Cadiz. Kurser i spanska på alla nivåer för vuxna i alla åldrar – start året om

 

Skolan

Studera spanska i Cadiz, Spanien

Studera spanska i Europas äldsta stad, Cadiz, grundad för mer än 3 000 år sen av fenicierna. I denna fascinerande andalusiska stad är det lätt att gå vilse i gränder fyllda av uteserveringar och tapasbarer. Cadiz ligger på en halvö och omges av Atlantens blå dyningar, du har alltid nära till långa vita stränder och studerar spanska i ett underbart klimat.

Flamenco, sång och dans, iskall jerez, tapas och en rad traditionella fiestas och ferias samt den stora karnevalen är grundläggande delar av Cadiz karaktär.

Språkskolan CLIC Cadiz ligger alldeles nära stranden och på promenadavstånd till alla sevärdheter i den historiska gamla staden.

Erfarna lärare, ett fantastiskt kulturprogram och toppmoderna klassrum gör CLIC till en perfekt skola för att lära sig spanska.

CLIC (Centro de Lenguas and Intercambio Cultural) tillhör de främsta språkskolorna i Spanien och är en del av International House och IALC.

CLIC grundades 1983 och har språkskolor i Malaga, Sevilla och Cadiz. Utöver språkkurser i spanska för internationella studenter ger skolan kurser för lärare i spanska och engelska (Teacher Training) samt bedriver språkundervisning (engelska, franska, tyska etc) för inhemska studenter.

Året om studerar omkring 4 000 studenter från 35 länder på CLIC:s språkskolor.

Kurser

CLIC erbjuder spanska språkkurser för vuxna i alla åldrar och på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad spanska. Skolan erbjuder även terminsprogram i spanska språket, examensförberedande spanska, Spanish plus surf, Spanish for teenagers, Senior Course 50+ samt en rad special- och tillvalskurser.

Här kan du ladda ned en pdf med alla skolans kurser

Boende

Studentboende Cadiz

Skolan har ett flertal mycket bra boendealternativ att välja mellan. Du kan välja mellan att bo i egen studio eller lägenhet, i delad lägenhet, i studentresidens eller värdfamilj.

Här kan du läsa mer om skolans olika boendealternativ i Cadiz

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för CLIC Cadiz. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser och startdatum 2023

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!

Intresserad av CLIC – Cadiz ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig.
  Du får en personlig kontaktperson på STUDIN som stämmer av dina önskemål avseende kurstyp, antal veckor, startdatum, samt om du eventuellt vill ha hjälp med att boka skolans boende under hela eller del av studietiden.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig och eventuellt kontakta dig per telefon.
  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där.

  Dina personuppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Nationalitet

  Skola och Kurs

  Förkunskaper

  Önskad kurstyp

  Önskad kursstart

  Önskad kurslängd (antal veckor)

  Skolans boende

  Jag vill ha hjälp med att boka skolans boende

  JaNej

  Om du vet vilken typ av boende du är intresserad av fyll i det här

  CSN

  Jag avser att använda mig av studiemedel från CSN

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig