CLIC – Malaga

CLIC – Malaga

Läs en språkkurs i spanska i Malaga, Spanien. Plugga spanska på CLIC i Malaga. Kurser i spanska på alla nivåer för vuxna i alla åldrar – start året om

 

Skolan

plugga spanska spanien malagaSpråkkurs spanska i Malaga, Spanien

Lär dig spanska i soliga Malaga! Kurser i spanska på språkskolan CLIC i centrala Malaga.

Malaga i södra Spanien erbjuder en skön mix av kultur, konst, stränder och nattliv. Här lär du dig spanska i en färgstark och genuin spansk storstad vid Medelhavet, nära till stränder och med Andalusiens fascinerande landskap och städer inom räckhåll.

CLIC:s spanska språkskola har ett bekvämt läge i Malagas centrum. Erfarna lärare, ett fantastiskt kulturprogram och toppmoderna klassrum gör det till en perfekt skola för att lära sig spanska, oavsett om det är för nöje, studier, arbete eller för en examen.

CLIC (Centro de Lenguas and Intercambio Cultural) tillhör de främsta språkskolorna i Spanien och är en del av International House och IALC.

CLIC grundades 1983 och har språkskolor i Malaga, Sevilla och Cadiz. Utöver språkkurser i spanska för internationella studenter ger skolan kurser för lärare i spanska och engelska (Teacher Training) samt bedriver språkundervisning (engelska, franska, tyska etc) för inhemska studenter.

Året om studerar omkring 4 000 studenter från 35 länder på CLIC:s språkskolor.

Kurser

CLIC erbjuder spanska språkkurser för vuxna i alla åldrar och på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad spanska. Skolan erbjuder även terminsprogram i spanska språket, examensförberedande spanska, summer course for Young Adults, Senior Course 50+ samt en rad special- och tillvalskurser.

Möjlighet finns även att kombinera språkkursen i spanska med internship/ praktik i Malaga.

Här kan du ladda ned en pdf med alla skolans kurser

Boende

Studentboende Malaga

Skolan har ett flertal mycket bra boendealternativ att välja mellan. Du kan välja mellan att bo i egen studiolägenhet, delad lägenhet, studentresidens eller värdfamilj.

Här kan du läsa mer om skolans olika boendealternativ i Malaga

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för CLIC Malaga. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser och startdatum 2022

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!