Dilit – Rom

Dilit – Rom

Lär dig italienska i Rom! Språkkurs italienska på språkskolan Dilit mitt i Rom. Språkkurser på alla nivåer från nybörjare till avancerad – start året om

 

Skolan

 

lär dig italienska i rom

Lär dig italienska i Rom, Italien

Lär dig italienska genom en språkkurs i Rom. Upplev Rom och den italienska livsstilen i denna fantastiska stad som dignar av konst- och kulturskatter, antik historia, otroliga vyer, vackra piazzor och grönskande parker. När du studerar italienska i Rom lär du dig italienska i en autentisk miljö i ett vibrerande dagligt stadsliv och ett livligt nattliv på restauranger, barer och caféer.

Språkskolan Dilit (Divulgazione Lingua Italiana) grundades redan 1974 som en av de första moderna språkskolorna i Italien.

Dilit är idag en av de mest prestigefyllda italienska språkskolorna i Italien och är officiellt godkänd av italienska utbildningsministeriet.

Dilit är medlem av International House World Organization, ett nätverk med över 150 kvalitetsspråkskolor i mer än 50 länder.

Dilit är även medlem i IALC (International Association of Language Centers).
Undervisningskvaliteten och språkskolans tjänster garanteras genom EAQUALS (European Association for Quality Language Services).

Skolan är examenscenter för språkexamina för universiten i Perugia och Siena. Dilit är även välkänd och uppskattad både i Italien och andra länder för sin lärarutbildning som är ackrediterad av italienska utbildningsministeriet och för sin utgivning av läroböcker och annat språkundervisningsmaterial.

Språkskolan Dilit ligger i en stor villa i art nouveau stil på en lugn gata i centrala Rom, bara en kort promenad från Stazione Termini, Roms centralstation.

Kurser

Dilit Rom erbjuder en stor bredd av italienska språkkurser för alla åldrar och på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad italienska. Skolan erbjuder även termins- och läsårskurser i italienska språket och akademiska ämnen.

Här finns även examenskurser för dig som vill göra italiensk språkexamen eller förbereda dig för universitet i Italien. Möjlighet finns även att kombinera språkkursen i italienska med internship/ praktik i Italien.

Här kan du ladda ned en pdf med alla skolans kurser

Boende

Studentboende Dilit Rom

Dilit erbjuder flera olika boendealternativ i Rom. Du kan bo i delad studentlägenhet eller i värdfamilj.

Här kan du läsa mer om skolans olika boendealternativ i Rom

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för Dilit Rom. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser och startdatum 2022

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!

Intresserad av Dilit – Rom ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig.
  Du får en personlig kontaktperson på STUDIN som stämmer av dina önskemål avseende kurstyp, antal veckor, startdatum, samt om du eventuellt vill ha hjälp med att boka skolans boende under hela eller del av studietiden.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig och eventuellt kontakta dig per telefon.
  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där.

  Dina personuppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Nationalitet

  Skola och Kurs

  Förkunskaper

  Önskad kurstyp

  Önskad kursstart

  Önskad kurslängd (antal veckor)

  Skolans boende

  Jag vill ha hjälp med att boka skolans boende

  JaNej

  Om du vet vilken typ av boende du är intresserad av fyll i det här

  CSN

  Jag avser att använda mig av studiemedel från CSN

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig