ELC Brighton

ELC Brighton

Studera engelska i Brighton. Förbättra din engelska på en av Englands bästa språkskolor. Språkkurs i engelska på alla nivåer & för alla åldrar – start året om 

 

Skolan

språkkurs engelska brighton

Studera engelska i Brighton, England

Förbättra din engelska på språkskola i Brighton!

Brighton är en livlig, kosmopolitisk stad – en stad för utbildning och underhållning. Brighton kallas ofta ”London-by-Sea” och här finns ett rikt utbud av kultur, nöjen, shopping och ett nattliv med några av de bästa pubarna och nattklubbarna på Englands sydkust.

Språkskolan ELC Brighton har blivit utsedd till Storbritanniens främsta språkskola och är en av de äldsta språkskolorna i England. Skolan har många studenter från hela världen året om.

Den rymliga skolan ligger på ett vackert torg 5 minuters promenad från havet och nära stadens centrum. Inom några minuters promenad från skolan finns det många affärer, kaféer, restauranger och pubar, vilket gör det till en bekväm plats för att lära sig engelska i England.

ELC erbjuder ett brett utbud av engelska språkkurser och du undervisas av professionella, kvalificerade lärare.

ELC är en icke-vinstdrivande organisation som är medlem av English UK och IALC samt ackrediterad av British Council som gett dem högsta betyg.

Kurser

ELC erbjuder en stor bredd av engelska språkkurser för alla åldrar och på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad akademisk engelska.

Här finns även en rad examenskurser bl. a Cambridge English, IELTS, TOEIC, TOEFL, LCCI English for Business Examination, Trinity College GESE samt specialkurser för yrkesverksamma bl.a Affärsengelska, Business English, samt kurser för lärare, Teacher Training.

Här kan du ladda ned en pdf med alla skolans kurser

Boende

Studentboende ELC Brighton

ELC Brighton erbjuder ett flertal olika boendealternativ. Du kan bl.a bo i studentresidens, i värdfamilj eller i Guest houses.

Här kan du läsa mer om skolans olika boendealternativ i Brighton

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för ELC Brighton. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser och startdatum 2022

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning, CSN och studentvisum. Allt tills du är på plats!