Expanish – Barcelona

Expanish – Barcelona

Studera spanska i Barcelona! Lär dig spanska i Barcelona på språkskolan Expanish. Språkkurser på alla nivåer & för alla åldrar – start året om

 

Skolan

plugga spanska barcelona expanish

Plugga spanska i Barcelona, Spanien

Studera spanska i Barcelona på den populära språksskolan Expanish. Medelhavskänsla och kosmopolitisk storstadspuls – för många är Barcelona favoritstaden nummer ett. Upplev allt Barcelona har att erbjuda samtidigt som du lär dig spanska genom en språkkurs.

Expanish är en modern spansk språkskola med språkkurser i spanska på alla nivåer, från nybörjare till avancerad, och med möjlighet att starta året om.

Skolan är en boutique style school, en personlig och modern språkskola som ligger centralt i området i Exiample i Barcelona.

Du studerar i små klasser med moderna faciliteter. Till skolan kommer studenter från hela världen för att lära sig spanska.

Expanish är medlem i IALC och certifierad av Instituto Cervantes.

Kurser

Expanish erbjuder spanska språkkurser för alla åldrar och på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad spanska. Skolan erbjuder även terminsprogram- och läsårskurser i spanska språket.

Möjlighet finns även att kombinera språkkursen i spanska med internship/ praktik i Barcelona.

Här kan du ladda ned en pdf med alla skolans kurser

Boende

Studentboende Expanish Barcelona

Skolan har ett flertal mycket bra boendealternativ att välja mellan. Du kan välja mellan att bo i delad lägenhet, värdfamilj eller egen lägenhet.

Här kan du läsa mer om skolans olika boendealternativ i Barcelona

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för Expanish Barcelona. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser och startdatum 2021

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!