Franska i Paris

SPRÅKKURS FRANSKA – PARIS

Studera franska i Paris. Språkresa & språkkurs i franska i Paris Frankrike. Plugga franska på språkskola med hög kvalitet mitt i hjärtat av Paris. 

 

Kursorten

studera i parisStudera franska i Frankrike – Plugga i Paris

Upplev Frankrikes huvudstad som student på en språkkurs. Franska är ett av de stora världsspråken och talas av cirka 100 miljoner människor, förutom i Frankrike, i Belgien, Schweiz, Kanada, samt i delar av Afrika och Västindien.

Lär dig riktigt bra franska genom en språkkurs på en kvalitetsskola i Paris!

studera i parisSpråkresa och språkkurs Paris

Paris, den världsberömda franska huvudstaden, är en av världens främsta turistmål. Paris är inte bara Frankrikes kulturella, politiska och finansiella hjärta men också en av de bästa studentstäderna i världen.

Paris, med sina 20 ”arrondissements” (distrikt) och den mäktiga floden Seine har allt för att förföra och överraska besökaren: från historiska monument, parker och trädgårdar, kända museer och sevärdheter.

Paris är också ett annat sätt att leva: njut av en croissant på ett trottoarkafé, flanera längs med Seine, beundra arkitekturen, besök marknader eller boutiquer…

studera i parisSpråkkurs franska mitt i Paris

Lär dig franska på kvalitetsskolan Ecole France Langue, med två campus centralt belägna i hjärtat av Paris.
Upplev Paris – ljusets och kärlekens stad – som student och lär känna den franska livsstilen och franska kulturen.

Skolan

plugga i parisPlugga franska i Paris – språkkurser

Språkskolan France Langue är en ”boutique school” – en kvalitetsskola med över 40 års erfarenhet av undervisning i franska för internationella studenter.

France Langue har ett flertal skolor över hela Frankrike. I Paris har France Langue två skolor, båda med mycket centrala lägen. Mer än 8000 studenter från över 100 olika länder studerar på France Langues skolor varje år. Skolan arrangerar även undervisning i franska för internationella universitetsstudenter samt utbildar franska språklärare.

Video

Video France Langue

Aktiviteter

franska parisStudentliv mitt i Paris

På France Langue är sociala aktiviteter och studentliv en viktig del av språkkursen. Skolan är känd för sitt gedigna aktivitetsprogram och man arrangerar sociala aktiviteter, guidade utflykter, studiebesök med mera till låga självkostnadspriser. Du kan även välja att följa med på organiserade weekendutflykter.

språkresa franska parisAktiviteter och studentliv i Paris

Paris är en verklig storstad och som student här har du hela stadens utbud av kultur, sevärdheter och nöjen att upptäcka och ta del av. Som student på France Langue kommer du att befinna dig mitt i Paris och här finns det något att se och göra för alla intresseområden och alla smaker, alla dygnets timmar.

Kurser

Kurser i allmän franska, standard och intensiv.
Kurser ges på förmiddagar eller eftermiddagar.

Specialkurser finns även för dig som är yrkesverksam och behöver franska i arbetet (för affärer, medicin, juridik, diplomati)

Examensförberedande kurser för de officiella franska språkexamen DELF / DALF (som bl.a kan krävas för arbete eller vidare studier i Frankrike) 

Kontakta STUDIN för mer information om specialkurserna och examenskurserna.

Boende

Studentboende Paris

France Langue erbjuder ett flertal boendealternativ. Du kan bo på studentresidens, i lägenhetshotell eller i eget rum hos värdfamilj/som inneboende.

Vi hjälper dig med att boka skolans boende om du vill.

Om du lånar av CSN så utbetalas ditt lån för uppehälle månadsvis. Det är därför mest fördelaktigt för dig att inte boka boende för hela tiden i förväg.

Vi rekommenderar att du istället bokar cirka 1 månads boende och sedan eventuellt förlänger ditt boende på plats. Du kommer att träffa många nya vänner och få många förslag och tips på boende när du väl är på plats.

Du kan läsa mer om detta på sidan FAQ språkresor och språkkurser utomlands

Priser och datum

Kurser startar varje vecka året om

Språkkurser startar varje måndag, utom nybörjare (varannan vecka) och terminskurser som har fasta startdatum. 

Förkunskaper och anmälan

Förkunskaper

Inga speciella förkunskaper krävs.

CSN

Du kan låna för kursavgiften samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring. För att kunna få lån av CSN krävs att du är över 20 år.
Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Anmälan

Anmälningsprocessen, några enkla steg.

1. Du klickar på boka och fyller i anmälningsformuläret.

2. När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och stämmer av bokningen.

3. Du bekräftar sedan bokningen genom att betala en handpenning om 1 000 SEK (+ eventuellt avbeställningsskydd 400 SEK).
 Handpenningen är en delbetalning och reducerar totalbeloppet med motsvarande belopp.
 Betalningen kommer du kunna göra via Swish, bankgiro eller med bankkort.

4. Hela programmet betalas 30 dagar före kursstart.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
 •  

  vagledning utlandsstudier

  forsakring

  visum

  spraktest

  csn

 • Karta

  Map of trip location