IH London

IH London

Språkkurs engelska London. Studera engelska på språkskola i London vid Covent Garden. IH London är en av de främsta språkskolorna i centrala London.

Språkskolan IH London erbjuder en rad språkkurser med start året om

 

Skolan

språkkurs engelska ih london

Studera engelska i London, England

Läs en språkkurs i London. Upplev världsstaden London samtidigt som du studera engelska i centrala London vid Covent Garden.

International House London är en av de främsta språkskolorna i centrala London. Språkskolan har varit ledande inom språkundervisning i nästan 70 år. IH London är en stiftelse och återinvesterar alla sina vinster för att förbättra din inlärningsupplevelse.

IH London är ackrediterade av The British Council, EAQUALS och ISI (Independent School Inspectorate).

IH London erbjuder ett komplett utbud av språkkurser på plats i London samt engelskakurser online. Skolan har språkkurser för vuxna och ungdomar. Här erbjuds även en rad specialkurser samt examensförberedande kurser (IELTS, Cambridge), affärsengelska samt teacher training, engelskakurser för lärare.

IH London är även ett av Europas största testcenter för språktester som bl.a Cambridge examen och IELTS.

Kurser

IH London erbjuder en stor bredd av engelska språkkurser för alla åldrar och på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad akademisk engelska.

Här finns även en rad examenskurser för dig som vill göra IELTS eller Cambridge examen i engelska. Specialkurser finns även för yrkesverksamma bl.a Affärsengelska, Business English, på skolans Executive Center samt Teacher Training för lärare.

Här kan du ladda ned en pdf med alla skolans kurser

Boende

Studentboende IH London

IH London erbjuder ett flertal olika boendealternativ. Du kan bo i egen studiolägenhet, i delad studentlägenhet eller i värdfamilj.

Här kan du läsa mer om skolans olika boendealternativ i London

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för IH London. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser och startdatum 2022

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning, CSN och studentvisum. Allt tills du är på plats!