ILAC – Toronto

ILAC – Toronto

Lär dig engelska i Toronto, Kanada! Språkkurser i engelska på språkskolan ILAC. Engelskakurser på alla nivåer, examens- & universitetsprogram – start året om

 

Skolan

språkkurs engelska kanada toronto

Språkkurs engelska i Toronto, Kanada

Förbättra din engelska med en språkkurs i engelska i Toronto, Kanada.

Kanadas största stad är också en av de största städerna i Nordamerika. Här möter du en kosmopolitisk blandning av kulturer från hela världen. Kända restauranger, världsberömda sevärdheter, vackra parker, en blomstrande ekonomi och ett rikt utbud av kultur och nöjen. Toronto har allt.

ILAC erbjuder språkkurser i engelska på alla nivåer för vuxna samt för unga vuxna (16-18). Här finns även engelskakurser som förbereder för Cambridge examen och IELTS test samt språkkurser som förbereder dig för att studera på universitet i Kanada.

ILAC är en modern språkskola med boutique style campus i downtown Toronto och studenter från mer än 75 länder. ILAC är ackrediterade av de organisationer som reglerar utbildning i Kanada samt en flerfaldigt prisbelönad språkskola.

Kurser

ILAC erbjuder en stor bredd av engelska språkkurser på alla nivåer. Utöver språkkurser i allmän engelska ges språkkurser som förbereder för Cambridge examen samt IELTS.

ILAC har även universitetsförberedande engelska University Pathway program samt akademiska termins- och läsårsprogram GAP Year Academic Program.

Här kan du ladda ned en pdf med alla skolans kurser

Boende

Studentboende ILAC Toronto

ILAC erbjuder flera olika boendealternativ. Du kan bl.a bo i egen lägenhet, eget rum i delad studentlägenhet, i studentresidens eller i värdfamilj.

Här kan du läsa mer om skolans olika boendealternativ

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för ILAC Toronto. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du se skolans priser 2022

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning, CSN och studentvisum. Allt tills du är på plats!