ILAC – Vancouver

ILAC – Vancouver

Lär dig engelska i Vancouver, Kanada! Språkkurs i engelska på språkskolan ILAC i Vancouver. Engelskakurser på alla nivåer, examens- & universitetsförberedande program – start året om

 

Skolan

sprakkurs engelska vancouver

Språkkurs engelska i Vancouver, Kanada

Förbättra din engelska med en språkkurs i engelska i Vancouver, Kanada.

Vancouver är en unik metropol och hamnstad inbäddad mellan kustbergen och Stilla havet. Här kan du njuta av en livsstil som kombinerar kultur och nöje i världsklass med ojämförliga möjligheter till friluftsliv och en hälsosam livsstil.

Vancouver är en mycket kosmopolitisk stad med en mängd kulturella aktiviteter och ett stort utbud av nöjen.

Språkskolan ILAC i Vancouver erbjuder språkkurser i engelska på alla nivåer för vuxna samt för unga vuxna (16-18). Här finns även engelskakurser som förbereder för Cambridge examen, IELTS test samt för att studera på universitet i Kanada.

ILAC är en modern språkskola med boutique style campus i downtown Vancouver och studenter från mer än 75 länder. ILAC är ackrediterade av de organisationer som reglerar utbildning i Kanada samt en flerfaldigt prisbelönad språkskola.

Kurser

ILAC erbjuder en stor bredd av engelska språkkurser på alla nivåer. Utöver språkkurser i allmän engelska ges språkkurser som förbereder för Cambridge examen samt IELTS.

ILAC har även universitetsförberedande engelska University Pathway program samt akademiska termins- och läsårsprogram GAP Year Academic Program.

Här kan du ladda ned en pdf med alla skolans kurser

Boende

Studentboende ILAC Vancouver

ILAC erbjuder flera olika boendealternativ i Vancouver. Du kan bl.a bo i egen lägenhet, eget rum i delad studentlägenhet, i studentresidens eller i värdfamilj.

Här kan du läsa mer om skolans olika boendealternativ

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för ILAC Vancouver. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du se skolans priser och startdatum 2022

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning, CSN och studentvisum. Allt tills du är på plats!