ISI Dublin

ISI Dublin

Språkkurs engelska Dublin. Studera engelska på språkskola i Dublin. ISI Dublin är Irlands mest populära språkskola med kurser på alla nivåer och start året om

 

Skolan

språkkurs engelska dublin irland

Studera engelska i Dublin, Irland

Läs engelska i Dublin, Irland. Förbättra din engelska med en språkkurs i Dublin. Upplev Dublins och Irlands magi och charm och lär dig engelska i en av Europas livligaste och mest ungdomliga huvudstäder.

Språkskolan ISI Dublin grundades 2001 och erbjuder språkutbildning av högsta kvalitet. Skolan är flerfaldigt prisbelönad och har två stycken moderna och vackra center i centrala Dublin.

ISI Dublin är erkänt av ACELS, som kvalitetssäkrar språkundervisning på Irland och medlem av den internationella språkreseorganisationen ALTO.

ISI Dublin erbjuder en rad språkkurser och språkprogram som passar alla som vill förbättra sin engelska, oavsett nivå. Kurser finns i bl.a allmän engelska, affärsengelska och examensförberedande kurser (IELTS).

Kurser

ISI Dublin erbjuder en rad engelska språkkurser för alla åldrar och på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad akademisk engelska. Här ges bl.a kurser i allmän engelska, terminsprogram, akademiskt studieår, Study and Work program, English for Business, IELTS examenskurser.

Här kan du ladda ned en pdf med alla skolans kurser

Boende

Studentboende ISI Dublin

ISI Dublin erbjuder flera boendealternativ, du kan välja att bo i studentresidens eller i värdfamilj.

Här kan du läsa mer om skolans olika boendealternativ i Dublin

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för ISI Dublin. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser och startdatum 2022

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!