Linguamalta – St Julians

Maltalingua St. Julian’s

Språkkurs engelska på Malta. Studera engelska på Malta. Förbättra din engelska med en språkkurs på soliga Malta. Engelskakurser på alla nivåer med start året om

 

Skolan

språkkurs engelska malta

Studera engelska på Malta, St Julian’s

Studera engelska på Malta. Förbättra din engelska med en språkkurs i soliga St Julian’s på Malta.

Malta, mitt i Medelhavet, har blivit synonymt med sol, hav och det engelska språket. Malta är ett av få riktigt tvåspråkiga länder i världen med engelska och maltesiska som de två officiella språken.

Här lär du dig engelska i skönt medelhavsklimat. Malta som är rikt på kultur och historia har cirka 300 soldagar per år så det är en idealisk destination för dig som vill lära dig bättre engelska under en strålande sol.

Språkskolan Maltalingua erbjuder språkkurser i engelska på alla nivåer samt en rad sociala aktiviteter för att du skall få ut det mesta av din tid.
Skolan ligger i en nyrenoverad historisk byggnad med utsikt över den pittoreska och livliga bukten St Julians.

Här finns moderna faciliteter och klassrum samt en stor takterrass med pool, som är skolans främsta sociala kontaktpunkt.

Språkskolan är en av de få brittiska språkskolorna på Malta och håller högsta akademiska standard. Skolan ackrediteras av Eaquals: Excellence in Language Education och har flera gånger fått högsta betyg som bästa språkskola på Malta.

Kurser

Maltalingua erbjuder en rad engelska språkkurser för alla åldrar och på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad akademisk engelska. Här ges bl.a kurser i allmän engelska, affärsengelska (English for Business) samt examensförberedande IELTS kurser.

Här kan du ladda ned en pdf med alla skolans kurser

Boende

Studentboende Malta St. Julian’s

Maltalingua erbjuder flera boendealternativ, du kan bl.a välja att bo i delad lägenhet eller i värdfamilj.

Här kan du läsa mer om skolans olika boendealternativ Malta

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för Maltalingua. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser och startdatum 2021 – 2022

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!