Los Angeles – Westwood Kaplan

LOS ANGELES – WESTWOOD KAPLAN

Plugga engelska i Los Angeles! Studera engelska på Westwood Kaplan i Los Angeles. Här studerar du på en modern toppenskola alldeles intill UCLA!

Skolan har ett underbart läge nära Beverly Hills, Hollywood och Santa Monicas stränder. 

 

Skolan

I soliga Westwood i Los Angeles har du nära till alla Los Angeles kända attraktioner och stränder. Här studerar du engelska i närheten av några av Amerikas mest spännande turistmål – Hollywood, Malibu och Sunset Boulevard. Du pluggar engelska med en känsla av solig beach omkring dig. I ljusa bekväma klassrum utrustade med det allra senaste inom teknik.

Skolan ligger en kort väg från stranden och inte långt från de rika och kändas villor i Hollywood. Plugga engelska på förmiddagen, ta dig ned till beachen för bad och surf på lunchen, träffa vännerna efter klasserna på något av de trendiga caféerna och barerna i downtown, innan du ger dig ut i nattlivet på Sunset Strip!

Skolan ligger i Westwood Village där UCLA (University of California, Los Angeles) har sitt stora campus. Här studerar tusentals amerijkanska och internationella studenter. Studentlivet sätter sin prägel på området och här finns mängder av sköna caféer, barer, teatrar och sköna hangouts.

Du har cirka 20 minuter till Santa Monica och Venice Beach.

Skolan är toppmodern och har moderna och välutrustade klassrum, ett multimedia IT center. Studentlounger, solterrass, bibliotek, studierum och ett café, där du kan koppla av med dina nya vänner under rasten eller efter lektionstid.

Skolan anordnar aktiviter på vardagkvällar och organiserar utflykter som du kan delta i på helgerna. Här anordnas strandaktiviteter, filmkvällar, konserter, fester, grillkvällar, shoppingturer, guidade turer, sportevenemang och utflykter till platser som: Disneyland, Universal Studios, Six Flags nöjespark, Yosemite national park, San Diego Zoo, Santa Barbara, San Francisco och San Diego.

Kursorten

Los Angeles

Los Angeles är lika mycket en enorm och utspridd stad som det är en livsstil och en dröm! Här flockas miljonärer och kändisar från hela världen och hit kommer folk från jordens alla hörn för att verkliga sina drömmar och finna lyckan. Men L.A är inte bara stjärnor, glamour och drömmar. Det är också Kaliforniens största och USA:s näst största stad med över 15 miljoner invånare. Och även om du inte har råd att anlända till festen i Rolls Royce – Njut av atmosfären. Den finns ingen annanstans.

Los Angeles har ett underbart klimat. Här är det varmt och soligt väder året runt och stränderna är aldrig långt borta.

Kurser

Språkkurser Los Angeles Kurser 18+

Normalkurs

Kurslängd: minst 2 veckor och uppåt.

Undervisning: 20 lektioner (á 45 minuter) per vecka. Högst 15 studenter per klass.

Kursen är utformad för att förbättra kommunikationsförmågan och är perfekt för dig som vill läsa engelska och samtidigt kunna njuta av den underbara staden efter lektionstid.

Intensivkurs/TOEFL

Intensivkurs/TOEFL

Kurslängd: minst 2 veckor och uppåt.

Undervisning: 35 lektioner (á 45 minuter) per vecka. Högst 15 studenter per klass.

Detta intensiva program täcker alla de viktiga sidorna av språket inklusive grammatik, ordförråd, samtal, uttal, hörförståelse, läsning och skrivande. Du har 20 lektioner per vecka i allmän engelska och utöver det har du 8 valbara lektioner. Utöver dessa lektioner har du dessutom 7 lektionstillfällen per vecka då du har tillgång till olika typer av språkövningar och interaktiva dataprogram för att du ska kunna fokusera på det som du själv upplever är viktigast.

Kurslängd: 12 veckor. Undervisning 20 lektioner (à 45 min) per vecka. Förberedande utbildning för Cambridgeexamen som finns i tre olika nivåer:

Här finner du mer information om Cambridge, TOEFL och IELTS examina!

Boende

Egen lägenhet

För dig som önskar ett självständigt boende där du kan laga din egen mat rekommenderar vi skolans delade lägenheter. De flesta lägenheterna består av två sovrum, två badrum, ett rymligt vardagsrum och ett fullt utrustat kök. Du kan välja mellan att dela ett dubbelrum med en annan student eller boka ett dubbelrum för eget bruk. I boendet finns även tvättmaskin.

Värdfamilj

Att bo i värdfamilj är ett bra alternativ om du vill få en inblick i kulturen och träna språket lite extra. Våra värdfamiljer är noga utvalda av vår boendeansvarige på plats. Familjerna har olika ålder och social bakgrund, det kan vara en äldre ensamstående eller ett yngre par, men de har alla gemensamt att de är vana vid och tycker om att välkomna utländska studenter i sitt hem. Du kommer att ha ett eget sovrum. Familjen ger dig två måltider per dag (frukost och middag). Det är viktigt att du uppger på din anmälan om du har någon form av allergi, är vegetarian eller om det är något annat som familjen bör känna till.

Priser och datum

Priser

Normalkurs 2 veckor
7 340 SEK
Normalkurs 4 veckor
13 680 SEK
Kontakta oss på Studin för priser på fler / udda veckor

Terminskurs 13 veckor Normalkurs 20 lektioner / vecka med CSN
41 340 SEK

Intensivkurs 2 veckor
8 880 SEK
Intensivkurs 4 veckor
17 750  SEK
Kontakta oss på Studin för priser på fler / udda veckor

Terminskurs 13 veckor Intensivkurs 28 lektioner / vecka med CSN
47 490 SEK

Skolans Registration Fee 185 USD

En avgift på USD 75 tillkommer för express mailing av I-20 handling/visumunderlag.
Vi hjälper dig med hela visumprocessen när du är anmäld.

Datum

Kursstart: Varje måndag

Förkunskaper och anmälan

Förkunskaper

Inga speciella förkunskaper i språket krävs. Du kommer att placeras i en grupp anpassad efter din nivå, allt i från nybörjare till avancerad.

CSN

Kursen ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.
Du kan låna för kursavgiften samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan samt studentvisum. Allt tills du är på plats!

Intresserad av Los Angeles – Westwood Kaplan ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig.
  Du får en personlig kontaktperson på STUDIN som stämmer av dina önskemål avseende kurstyp, antal veckor, startdatum, samt om du eventuellt vill ha hjälp med att boka skolans boende under hela eller del av studietiden.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig och eventuellt kontakta dig per telefon.
  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där.

  Dina personuppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Nationalitet

  Skola och Kurs

  Förkunskaper

  Önskad kurstyp

  Önskad kursstart

  Önskad kurslängd (antal veckor)

  Skolans boende

  Jag vill ha hjälp med att boka skolans boende

  JaNej

  Om du vet vilken typ av boende du är intresserad av fyll i det här

  CSN

  Jag avser att använda mig av studiemedel från CSN

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig