OHC Miami

OHC Miami

Studera engelska i Miami, Florida. Förbättra din engelska på språkskolan OHC i Miami South Beach. Språkkurs på alla nivåer, för vuxna i alla åldrar, start året om

 

Skolan

språkkurs engelska miamiStudera engelska i Miami

Förbättra din engelska med en språkkurs i Miami, Florida! Lär dig engelska på språkskolan OHC Miami Beach och upplev allt Miami och Florida har att erbjuda.

Miami Beach i soliga Florida – the Sunshine State – erbjuder ett otroligt utbud av aktiviteter och underhållning för alla. Språkskolan OHC ligger i hjärtat av South Beach Miami på Alton Road, en gata populär bland lokalbefolkningen tack vare alla fantastiska restauranger, butiker och barer. Det är en kort promenad till stranden genom Miami Beachs kända Art Deco distrikt.

Oavsett om du vill umgås på några av världens bästa stränder, spana in de rika och kända på yachterna, gå på några av världens mest kända nattklubbar eller besöka Disney World som ligger bara några timmar bort, finns få platser som erbjuder lika mycket som Miami – året runt.

OHC Miami Beach erbjuder dig ett fantastiskt tillfälle att lära dig engelska medan du njuter av allt det roliga i solen på Miamis världsberömda stränder!

OHC har bedrivit språkundervisning i engelska sedan 1974 och har skolor på tre kontinenter. Kurser startar måndagar året om och du kan studera allt från 1 vecka till ett helt läsår.

Kurser

OHC Miami erbjuder en rad engelska språkkurser på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad akademisk engelska. Här ges bl.a allmän engelska, Executive English, TOEFL Preparation, och examensförberedande Cambridge kurser.

Här kan du ladda ned en pdf med alla skolans kurser

Boende

Studentboende OHC Miami

OHC Miami erbjuder boende i värdfamilj.

Här kan du läsa mer om skolans olika boende

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för OHC Miami. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser och startdatum 2021

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!