Paris – Etoile Institut de Langue

Paris – Etoile Institut de Langue

Plugga franska i Paris. Språkkurs i franska på språkskola i hjärtat av Paris. Kvalitetsskola med kurser i franska på alla nivåer, från nybörjare till avancerad 

Skolan

Etoile Institut de Langue – plugga franska i Paris

En fransk språkskola i hjärtat av Paris, i en elegant stadsdel omgiven av museer…

Språkskolan Etoile Institut de Langue i Paris grundades 1971 och är idag en referenspunkt inom språkutbildning i Frankrike. Etoile Institut de Langue erbjuder franskspråkiga program anpassade efter studenternas specifika behov på alla nivåer.

Språkskolan är certifierad och kvalitetssäkrad genom Label Qualité Français Langue Etrangère (FLE) samt Qualiopi. Skolan är även ett erkänt testcenter för flera olika franska språkdiplom och certifieringar. Flera amerikanska universitet sänder studenter till Etoile och varje år studerar nästan 1 000 studenter från över 60 länder på skolan.

Undervisningen sker i små klasser (14 per klass). Inlärningsmetoden är kommunikativ och bygger på aktivt deltagande i klasserna.

Etoile Institut de Langue ligger några minuters promenad från museerna Maillol, Rodin och Orsay samt kyrkorna Saint-Sulpice och Saint-Germain-des-Prés. Skolan har en vacker blommande innergård och är en fridfull oas i hjärtat av Paris mest berömda konstnärsområde: Saint-Germain-des-Prés (7:e arrondissementet).

Klasserna hålls i en magnifik byggnad som tidigare var hem för Théâtre de Babylone. Efter lektionen kan du njuta av atmosfären i denna eleganta stadsdel med sina caféer, bagerier och restauranger där Paris konstnärliga kretsar möts.

Kurser

Etoile Institut de Langue erbjuder ett brett utbud av språkkurser i franska för vuxna i alla åldrar och på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad. Du kan välja mellan bland annat intensivkurser (start varje vecka), kurser i franska språket och fransk civilisation, kurser som förbereder för franska språktest TCF (Test de connaissance du français). Examensförberedande kurser för franska språkdiplom (DALF/DELF), kurser som förbereder för universitetsstudier i Frankrike. Vissa kurser ger högskolepoäng (ECTS).

Språkkurserna erbjuds löpande året om.

Boende

Studentboende Paris

Skolan erbjuder en rad olika slags boendealternativ. Bl.a boende i egen eller delad lägenhet i privata studentresidens samt i universitetsresidens samt boende i värdfamilj.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för Etoile Institut de Langue i Paris. Vanligtvis kan vi erbjuda dig lägre kursavgifter än skolans officiella priser genom våra särskilda rabatter och avtal.
Kontakta oss för aktuella priser!

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

Skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN.
Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!

Intresserad av Paris – Etoile Institut de Langue ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig.
  Du får en personlig kontaktperson på STUDIN som stämmer av dina önskemål avseende kurstyp, antal veckor, startdatum, samt om du eventuellt vill ha hjälp med att boka skolans boende under hela eller del av studietiden.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig och eventuellt kontakta dig per telefon.
  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där.

  Dina personuppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Nationalitet

  Skola och Kurs

  Förkunskaper

  Önskad kurstyp

  Önskad kursstart

  Önskad kurslängd (antal veckor)

  Skolans boende

  Jag vill ha hjälp med att boka skolans boende

  JaNej

  Om du vet vilken typ av boende du är intresserad av fyll i det här

  CSN

  Jag avser att använda mig av studiemedel från CSN

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig