Spanska Malaga

SPANSKA I MALAGA – MALACA INSTITUTO

Studera spanska i Malaga! Läs en språkkurs i spanska på språkskola 10 minuter från stranden i soliga Malaga. Plugga spanska och njut av Medelhavets stränder, konst, kultur och ett hett spanskt nattliv. Kombinera med äventyr i magiska Andalusien bland moriska städer, flamenco och naturupplevelser. Språkskolan Malaca Instituto räknas som en av Spaniens absolut bästa!

 

studin-badge

Hola amiguete!

En Learning Experience som kan finansieras med CSN!

MEDELHAV & SOL!

Studera i Europas skönaste klimat – året om

MAGISKA ANDALUSIEN!

Fiesta, kultur, nattliv, stränder och skidåkning… Södra Spanien har allt!

MALACA INSTITUTO!

Lär dig spanska på en av Spaniens bästa skolor!

Kursorten

studera-spanska-spanien-malaga

Studera spanska i Malaga, Spanien

I soliga Malaga finns en skön mix av strandliv, konst, kultur och nattliv. Här studerar du i en genuin och färgstark spansk storstad vid Medelhavet, med några av Spaniens mest kända turistorter på kusterna omkring och med Andalusiens magiska landskap och städer inom räckhåll.

Språkskolan Malaca Instituto ligger 10 minuter från stranden strax utanför Malagas centrum och räknas som en av Spaniens främsta språkskolor.

Läs en språkkurs i spanska i Malaga och upptäck Andalusien och Spanien!

Skolan

plugga-spanska-spanien-malaga

Malaca Instituto – Malaga

malaca-instituto-logoMalaca Instituto är en fristående språkskola och rankas som en av Spaniens bästa språkskolor. Språkskolan har ett modernt minicampus med ett helt eget skolhotell i ett vackert och välbärgat område nära stranden strax utanför Malagas centrum.

Här studerar du spanska i en bekväm miljö, 10 minuter från stranden och med en fantastisk utsikt över Malaga och havet. På campus finns restaurang, café, tapasbar och en swimmingpool där du kan koppla av med dina kurskamrater. Till språkskolan kommer studenter från hela världen för att lära sig spanska.

Du studerar i små dynamiska klasser med mycket personlig handledning av professionella lärare.

Skolan är perfekt för dig som vill studera i en proffsig men ändå avspänd miljö med närhet både till sköna stränder och till Malagas kultur- och nöjesliv.

Aktiviteter

spanien-spanskakurs

Aktiviteter och events på skolan och i Malaga!

På campus kan du delta i dansklasser i salsa eller flamenco/sevillana, aerobics, matlagning, gå på föredrag, filmvisningar och dansuppvisningar. Varje dag arrangeras någon social eller kulturell aktivitet som ingår i kursavgiften. Dessutom anordnas kultur- och konstutflykter till Malagas museum, gallerier, och historiska monument och rundor på tapasbarer. Partykvällarna på skolans hotell Club Hispánico är mycket populära och välbesökta.

För den idrotts- och sportintresserade finns utöver skolans egna faciliteter som swimmingpool, minigym och klasser i aerobics, obegränsade möjligheter till sporter som tennis, golf och vattensporter i de nära omgivningarna.

Utöver skolans fria aktivitetsprogram arrangeras dagsutflykter i Andalusien (bl.a Granada, Sevilla, Córdoba) och natur- och äventyrsaktiviteter som kajaking, klättring, canyoning, caving och hiking samt weekendresor till Marocko.

plugga-spanska-malaga

Res runt och upplev Andalusien

Södra Spanien, Andalusien, måste upplevas och som student i Malaga har du alla möjligheter att ge dig ut på egna spännande upptäcktsfärder. Att ta sig runt i Andalusien med buss är lätt och förhållandevis billigt.

Passa på att besöka vackra historiska och livliga städer som Granada, Sevilla, Córdoba och Cadiz! Kusten söder om Malaga, Costa del Sol, är en av Europas största turismdestinationer dominerad av huvudorten Marbella. Här trängs lyxvillor, hotell, nöjeskomplex och lyxiga marinor längs med stränderna. Kuststräckan åt nordost är mindre exploaterad med en bergig dramatisk natur, fascinerande ökenlandskap, vita stränder och fiskebyar.

Kombinera skidåkning och playa

Från Malaga är det inte långt (cirka 1,5 timmar med bil) till naturreservaten och skidpisterna i bergskedjan Sierra Nevada. Här på över 3000 meters höjd ligger Europas högst belägna byar.

I Sierra Nevadas skidsystem kan du åka skidor ända fram till april vissa år. Det är en alldeles speciell känsla att kunna se över till Atlasbergen i norra Afrika innan man ger sig ut i skidpisterna. Med lite tur kan kombinera skidåkningen med ett kvällsbad i Medelhavet väl tillbaka i Malaga.

Kurser

Kurser Malaca Instituto

Ett brett program av språkkurser i spanska på alla nivåer från nybörjare till avancerad.
På skolan finns även spanskakurser som förbereder för DELE (Cervantes Institutets officiella språkdiplom), universitetsförberedande kurser (Selectividad), kurser i spansk kultur och historia (Estudios Hispanicos), spanska för business, spanska för lärare och spanska + praktik.

Kontakta oss om du är intresserad av någon av specialkurserna.

Boende

Boende Malaga

Skolan har ett flertal mycket bra boendealternativ. Du kan välja mellan att bo i skolans eget hotell/residens Club Hispanico, delad lägenhet eller som inneboende i värdfamilj.

Vi hjälper dig med att boka skolans boende om du vill.

Om du lånar av CSN så utbetalas ditt lån för uppehälle månadsvis. Det är därför mest fördelaktigt för dig att inte boka boende för hela tiden i förväg.

Vi rekommenderar att du istället bokar cirka 1 månads boende och sedan eventuellt förlänger ditt boende på plats. Du kommer att träffa många nya vänner och få många förslag och tips på boende när du väl är på plats.  

Du kan läsa mer om detta på vår sida om boende språkkurser

Priser och datum

DU KAN FINANSIERA ALLT MED STUDIEMEDEL FRÅN CSN!

Kurser startar måndagar året om.

Nybörjarkurs startar varannan måndag.

Förkunskaper & Anmälan

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs.
Du placeras i en grupp anpassad till din nivå.

CSN

Kursen ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.
Du kan låna för kursavgiften samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

 

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan samt studentvisum. Allt tills du är på plats!

Intresserad av Spanska Malaga ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig.
  Du får en personlig kontaktperson på STUDIN som stämmer av dina önskemål avseende kurstyp, antal veckor, startdatum, samt om du eventuellt vill ha hjälp med att boka skolans boende under hela eller del av studietiden.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig och eventuellt kontakta dig per telefon.
  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där.

  Dina personuppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Nationalitet

  Skola och Kurs

  Förkunskaper

  Önskad kurstyp

  Önskad kursstart

  Önskad kurslängd (antal veckor)

  Skolans boende

  Jag vill ha hjälp med att boka skolans boende

  JaNej

  Om du vet vilken typ av boende du är intresserad av fyll i det här

  CSN

  Jag avser att använda mig av studiemedel från CSN

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig