Studera Engelska London Regents University

SPRÅKKURS ENGELSKA – REGENTS UNIVERSITY LONDON

Studera engelska i London på Regents University. Språkresa & språkkurs i London. Plugga engelska på privat universitet med campus mitt i London Regents Park

 

Kursorten

studera engelska londonStudera engelska i London på Regent’s University

Studera engelska i London. Med en språkkurs på Regent’s University studerar du engelska på ett av Englands främsta privata universitet med campus mitt i Regent’s Park i centrala London.

Språkkurserna på Regent’s University är en unik möjlighet för dig som vill lära dig riktigt bra engelska i London.

Här pluggar du engelska på ett fantastiskt campus mitt i London tillsammans med universitetets studenter från Storbritannien och hela världen.

studera engelska londonPlugga i London – språkkurs på Regent’s University

När du pluggar en språkkurs i engelska på Regent’s University Language Centre blir du en del av det livliga studentlivet på Regent’s University. Du träffar och umgås med de studenter från hela världen och från Storbritannien som läser till en examen på något av universitetets program.

Vid sidan av språkkursen i engelska kan du delta i föreläsningar och aktiviteter på Regent’s University.

Till Regent’s University London kommer studenter från hela världen för en topputbildning på ett av Londons och Englands främsta privata universitet.

Skolan

Engelska på Regent’s University London

Regent’s University är ett privat universitet med studenter från mer än 140 länder. Universitetet har ett underbart läge mitt i Regent’s Park i centrala London. De vackra campusbyggnaderna med klassrum och residens omgärdas av tennisbanor och vackra gräsmattor och bortom dem ligger Royal Gardens trädgårdar och sjöar.

Denna fridfulla miljö ligger bara några minuters promenad från Londons finanscentrum, the West End och världsmetropolens alla attraktioner.

Video

Video Regent’s University London

 

Aktiviteter

språkresa engelska london Studentliv på campus mitt i London

Som student på Regent’s University får du möjligheten att uppleva det aktiva och spännande universitets- och studentlivet mitt i London. Regent’s ser till att du får ut det mesta av din tid på språkkursen. Du hittar gott om möjligheter här för att umgås, koppla av, träna, vara kreativ och engagera dig. Du har möjlighet att delta i alla universitets sociala aktiviteter och i alla studentaktiviteter som anordnas av och för universitetets andra studenter.

regents-marylebonePlugga mitt i London

Skolan drar nytta av sitt centrala läge i London och arrangerar London walks, besök på museum, utställningar och attraktioner. Du kan delta i alla Regent’s föreställningar, öppna kvällar, föreläsningar och evenemang (bl.a den regelbundna Regent’s Fashion show som arrangeras av skolan för Fashion & Design).

Utöver alla aktiviteter på campus så har du hela Londons utbud alldeles inpå campus.

studera engelska londonAktivitetsprogram

Regent’s University har ett brett aktivitets- och fritidsprogram. Här finns både kostnadsfria aktiviteter samt aktiviteter som du kan välja att delta i mot en kostnad. Varje vecka arrangeras sportaktiviteter på campus bl.a volleyboll och fotboll, filmkvällar på campus-biografen och London walks. Regelbundna besök på Londons museer, weekly pub night etc. Andra aktiviteter (mot kostnad/inträdespriset) är bl.a besök på musikaler, attraktioner i London etc. Du kan också boka dina egna weekendresor genom Regent’s till många platser i Storbritannien.

Kurser

Du kan välja mellan allmän språkkurs i engelska på förmiddagar, intensivkurs (allmän engelska kompletterad med akademisk engelska eller affärsengelska /Business English på eftermiddagar), IELTS examenförberedande kurser.

Boende

Studentboende London

Regent’s University erbjuder ett flertal boendealternativ.
Du kan välja mellan att bo i house share/ delat hus med andra studenter, på studentresidens eller som inneboende i värdfamilj. Under sommaren finns möjlighet till boende i Regent’s University studentbostäder på campus.

Regent’s University har en Housing application fee på 50 GBP.
Vi hjälper dig med att boka skolans boende om du vill.

Om du lånar av CSN så utbetalas ditt lån för uppehälle månadsvis. Det är därför mest fördelaktigt för dig att inte boka boende för hela tiden i förväg.

Vi rekommenderar att du istället bokar cirka 1 månads boende och sedan eventuellt förlänger ditt boende på plats. Du kommer att träffa många nya vänner och få många förslag och tips på boende när du väl är på plats.

Du kan läsa mer om detta på sidan FAQ språkresor och språkkurser utomlands

Priser och datum

Kurser startar 2 gånger per månad

De flesta kurser har startdatum 2 gånger per månad.

Förkunskaper och anmälan

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs.

CSN

Kursen ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.
Du kan låna för kursavgiften samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

 

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan samt studentvisum. Allt tills du är på plats!

Studin Stories