Acting for Stage & Screen – Regents University London, 3 år

Acting for Stage & Screen – Regent’s University London, 3 år

 

Utbildningen

Acting for Stage & Screen – kandidatprogram, Bachelor, BA (Hons) – Regent’s University 

Det finns mer än en spelstil och det finns mer än ett sätt att lära sig om skådespel. Teater och scenkonst har varit en del av kulturer över hela världen i årtusenden, med stora skillnader i teori och praktik från land till land.

Alla traditioner inom skådespel har sina styrkor och i detta program kommer du att utbildas i skådespelarteknik från en stor bredd av världens teaterkulturer. Utbildningen Acting for Stage & Screen omfattar teaterns, skådespelets och scenkonstens rikedom från Afrika, Asia-Pacific, Europa och Amerika.

Utbildningen kombinerar en aktiv blandning av teori och praktik. Du kommer att utforska din kreativa potential inom skådespel, röst, rörelse och scenkonst.
Du lär dig från andra kulturer genom själva programmet och genom ditt samarbete med andra studenter. Som en del av examen har du en viktig roll i en teateruppsättning som regisseras av en professionell regissör och sätts upp på skolans egna Marylebone Theatre.

Under hela utbildningen ges du möjlighet att samarbeta med studenter från utbildningen i Film & Screen. Du lär dig att agera framför kameran, samt lär dig processerna bakom att agera för film och TV.

London kommer att vara centrum för din utbildning och upplevelse på Regent’s. Med skolans centrala läge i Regent’s Park har du Londons rika kulturella utbud inom räckhåll. Du kommer att utforska blandningen av teater och konstnärliga ansträngningar genom skolans nära kontakter med branschen.

Under en valfri termin utomlands har du möjlighet att fördjupa dig också i ett annat land och dess unika teaterkultur. Du kommer att förvärva den självsäkerhet och de färdigheter som krävs för att kunna arbeta som skådespelare var som helst i världen.

Regent’s erbjuder den kreativa utbildning och träning som krävs för att utveckla dig till professionell yrkesverksam inom den moderna teater-, film, TV – och medieindustrin. Efter examen har du specialistkunskaper och tvärvetenskapliga färdigheter för en yrkeskarriär i denna utomordentligt krävande och mångsidig sektor.

Upplev undervisning i toppklass och en fantastisk läromiljö på Regent’s campus mitt i världsmetropolen London.

Examen

Bachelor, BA (Hons), kandidat

Skolan

Regent’s University London

Regent’s University är Storbritanniens främsta privata universitet och har campus mitt i Regents Park i centrala London. Regent’s University är utpräglat internationellt och innebär en studieupplevelse utöver det vanliga – här studerar du i små klasser med lärare som utöver akademiska kvalifikationer även har professionell yrkeserfarenhet inom sina ämnes- och branschområden. Du får personligt stöd och handledning i din karriärutveckling.

Som student kan du välja att ansöka om studentboende på campus i Regents Park.

Läs mer om Regent’s University London här

Starter

Kurser startar i september och januari varje år

Förkunskaper & CSN

Förkunskaper

Fullständiga gymnasiebetyg.

CSN & Kostnad

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.
Du kan låna för uppehälle under hela utbildningstiden.
Du kan även låna för undervisningsavgifter.

Skolans undervisningsavgifter se mer på Regent’s University London

Beställ information

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt med mer information om utbildningen.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Jag är intresserad av:

  Om du har en speciell fråga skriv här

  Jag tagit del av, samt samtyckt till Study International Personuppgiftspolicy* avseende vår behandling av dina personuppgifter
  Ansökan

  Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
  När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

  Kostnadsfri tjänst

  STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning, ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan, samt studentvisum. Allt tills du är på plats!

  Studin Stories