Counter terrorism, Security, Intelligence & Cyber Security – Edith Cowan University, 3 år

Bachelor (BSc) in Counter terrorism, SecurityIntelligence & Cyber Security, Edith Cowan University, Australien, 3 år

 

Utbildningen

Bachelor (BSc) in Counter terrorism, SecurityIntelligence & Cyber Security, Edith Cowan University, Australien, 3 år

Studera terrorismbekämpning, underättelsearbete, IT forensik & säkerhet på universitet i Australien. Kandidatexamen för arbete inom säkerhet, brottsbekämpning & IT säkerhet.

Counter terrorism, SecurityIntelligence

Detta program sammanför de viktigaste aspekterna av nationell och internationell säkerhet med tonvikt på samtida säkerhetsfrågor.

Genom att studera kärnelementen i terrorism, säkerhet och underrättelsearbete under grundåret kan du sedan specialisera dig i kampen mot terrorhot, terrorismbekämpning, counter terrorism. Du lär dig att använda olika tekniker för insamling av underrättelsematerial, att kritiskt och analytiskt värdera information och underrättelser, samt att analysera och förstå politisk och ideologiskt motiverad brottslighet.

Under programmet lär du dig att använda teknik för att säkra tillgångar, skydda kritisk och nationell infrastruktur samt metoder inom säkerhetshantering (security management techniques) för att uppnå önskade säkerhetsresultat.

Cyber Security

Möjlighet finns även att läsa programmet med inriktning mot IT säkerhet, cyber security.

Utbildningen fokuserar på de praktiska och teoretiska dimensionerna av IT säkerhet / cybersäkerhet inom en rad grundläggande områden, såsom nätverkssäkerhet och bedömning av säkerhetsrisker och sårbarhet, IT säkerhetspolicy och styrning, IT forensik och sk. ethical hacking.

Du får en solid grund i konventionella data-, nätverks- och IT säkerhetsbegrepp och färdigheter. Programmet är dessutom utformat för att möta det ständigt föränderliga landskapet för säker databehandling inte bara för datorer utan också alla andra uppkopplade enheter som smartphones, surfplattor och Internet of Things (IoT). 

Examen

Kandidat, Bachelor (BSc)

Skolan

ECU Edith Cowan University, Australien

Edith Cowan University är ett modernt universitet med fokus på både forskning och kvalitetsundervisning. Edith Cowan University campus och faciliteter är i världsklass och utbildningarna är innovativa och eftertraktade.

Perth är Australiens fjärde största stad och ligger i Western Australia. Perth har under senare åren varit en booming city med kraftig tillväxt. I Perth finns ett flertal universitet och studentlivet är mycket aktivt och livligt. Här studerar du i ett underbart klimat omgiven av fantastiska sandstränder och storslagen natur.

Läs mer om Edith Cowan University här

Starter

Programmen startar 2 gånger per år: juli och februari

Förkunskaper & CSN

Förkunskaper

Fullständiga gymnasiebetyg.

CSN & Kostnad

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.
Du kan låna för uppehälle under hela utbildningstiden.
Du kan även låna för undervisningsavgifter.

Skolans undervisningsavgifter se mer på Edith Cowan University

Beställ information

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt med mer information om utbildningen.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.













  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Jag är intresserad av:

  Om du har en speciell fråga skriv här

  Jag tagit del av, samt samtyckt till Study International Personuppgiftspolicy* avseende vår behandling av dina personuppgifter




  Ansökan

  Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
  När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

  Kostnadsfri tjänst

  STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning, ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan, samt studentvisum. Allt tills du är på plats!

  Studin Stories