Exercise & Sports Science – Edith Cowan University, 3 år

Bachelor (BSc) in Exercise & Sports Science, Edith Cowan University, Australien, 3 år

 

Utbildningen

Bachelor (BSc) in Exercise & Sports Science, Edith Cowan University, Australien, 3 år

Studera tränings och idrottsvetenskap, hälsopromotion och kombinera med coaching, sport business och sport management! Studera till en kandidatexamen inom idrott på universitet i Australien!

Exercise & Sports Science,

Är du intresserad av hälsa, fitness och välbefinnande? Vill du hjälpa andra att förbättra sin livsstil eller sin prestationsförmåga inom sport och idrott genom träning?

En yrkeskarriär inom Exercise & Sports Science, tränings- och idrottsvetenskap, förbereder dig för en mängd olika yrkesroller. Du kan arbeta med elitidrottare eller arbeta med (folk)hälsa och hälsopromotion, (health promotion) i vårt samhälle, inom företagshälsovård eller i en rad andra spännande miljöer.

Utbildningen ger dig kompetensen att utforma, implementera och utvärdera program som syftar till att förbättra människors hälsa och välbefinnande, bidra till att förebygga eller minska effekterna av kronisk sjukdom och förbättra atletisk prestanda.

Utbildningen ger dig även möjlighet att studera vidare inom klinisk träningsfysiologi och rehabilitering till träningsfysiolog eller inom dietetik, nutrition och coaching.

Sport Business & Sport Management

Möjlighet finns även att studera till dubbel examen i Excercise & Sports Science och Sport Business:

Sport Business ger dig kunskaper och praktiska färdigheter för att även kunna arbeta professionellt inom idrottsklubbar och organisationer. Du introduceras till sport- och idrottsbranschen. Samtidigt lär du dig tillämpa viktiga affärsprinciper som bl.a redovisning, marknadsföring, affärsanalys, human resources, finansiering och ekonomi, juridiska aspekter, samt arena och evenemangsplanering – allt med fokus på idrottsbranschen.

Examen

Kandidat, Bachelor (BSc)

Skolan

ECU Edith Cowan University, Australien

Edith Cowan University är ett modernt universitet med fokus på både forskning och kvalitetsundervisning. Edith Cowan University campus och faciliteter är i världsklass och utbildningarna är innovativa och eftertraktade.

Perth är Australiens fjärde största stad och ligger i Western Australia. Perth har under senare åren varit en booming city med kraftig tillväxt. I Perth finns ett flertal universitet och studentlivet är mycket aktivt och livligt. Här studerar du i ett underbart klimat omgiven av fantastiska sandstränder och storslagen natur.

Läs mer om Edith Cowan University här

Starter

Programmen startar 2 gånger per år: juli och februari

Förkunskaper & CSN

Förkunskaper

Fullständiga gymnasiebetyg.

CSN & Kostnad

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.
Du kan låna för uppehälle under hela utbildningstiden.
Du kan även låna för undervisningsavgifter.

Skolans undervisningsavgifter se mer på Edith Cowan University

Beställ information

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt med mer information om utbildningen.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Jag är intresserad av:

  Om du har en speciell fråga skriv här

  Jag tagit del av, samt samtyckt till Study International Personuppgiftspolicy* avseende vår behandling av dina personuppgifter
  Ansökan

  Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
  När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

  Kostnadsfri tjänst

  STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning, ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan, samt studentvisum. Allt tills du är på plats!

  Studin Stories